Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

Any 2021 Procés participatiu PAESC del Pla de Girona

 
El Pacte de les Alcaldies és una iniciativa europea en què els municipis assumeixen el compromís voluntari de millorar l’eficiència energètica, utilitzar energies renovables i adaptar el seu territori al canvi climàtic. L’adopció d’aquest compromís comporta la redacció dels Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) mitjançant els quals es planifiquen les accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic a realitzar en els pròxims anys en el municipi.
Amb l’objectiu de recollir propostes dels veïns de

Aiguaviva, Fornells de la Selva, Girona, Riudellots de la Selva, Salt, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Vilablareixs’ha obert fins el dia 1 de gener de 2022 un espai virtual al Decidim. Durant aquest període es podrà donar suport a les propostes i fer comentaris per tal donar visibilitat a aquelles que tenen un major consens de la ciutadania per estudiar la seva incorporació als documents

 

Web del procès participatiu

Troba tota la informació

Any 2020

Procès de participació sobre el Nou Pla de Reactiviació Socieconòmica

Des del Consell comarcal del Gironès, estem treballant en el nou pla de reactivació socioeconòmica. En aquests moments ens trobem en la fase de diagnosis, on analitzem dades municipals i comarcals. 

Per aquest motiu, us volem demanar un cop més la vostra col•laboració per respondre i difondre una enquesta a la ciutadania, basada principalment en la bretxa digital.
Com ja sabeu, ens agrada treballar en xarxa i per nosaltres és molt important rebre respostes dels diferents municipis del Gironès.
Us adjuntem el link, l’enquesta es pot enviar per correu electrònic o telèfon mòbil.

https://forms.gle/1dUuu3RRpCzD99J49

Any 2017

Procès de participació de l'estudi de millora del transport a la comarca del Gironès 

El passat mes de juny el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va presentar l'Estudi de millora del transport a la comarca del Gironès al Consell Comarcal del Gironès, en el marc de les trobades periòdiques de les diferents administracions.

Volem saber la teva opinió, és per aquest motiu que us posem a la vostra disposició la següent bústia de correu estudigirones.tes@gencat.cat  perquè pugis fer-nos arribar propostes de millora dels serveis actuals de transport públic.

Descarrega't l"Estudi de millora del transport a la comarca del Gironès" en el següent [enllaç]

Any 2016

Procès de participació de la Campanya de millora de la recollida selectiva dels residus al Gironès  

L'objectiu del SuperGironès és incentivar i incrementar el reciclatge entre els ciutadans d’aquells municipis amb recollida selectiva, per aquest motiu et proposem que realitzis una enquesta.

  • Com participar? Clica en el següent enllaç tria el teu municipi i participa! .
  • Vols tenir més informació? Clica en el següent enllaç per conèixer la gestió de residus a la comarca.

La Campanya promoguda per l'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès compte amb diferents accions de proximitat adequades a la població de cada municipi.