Quants diners costen les campanyes institucionals? Aquí trobaràs els costos detallats de cadascuna d'elles.

CAMPANYA DE CIVISME PER A LA RECOLLIDA DELS EXCREMENTS D'ANIMALS DE LA VIA PÚBLICA

Gener de 2017.

 

La campanya 'Oh merda' és una iniciativa de la regidoria de Governació per conscienciar els propietaris d'animals de la necessitat de recollir les deposicions a la via pública

La regidoria de Governació de l’Ajuntament de la Ràpita va posar en marxa una campanya ciutadana per conscienciar els propietaris d’animals de companyia de l’obligació de recollir els excrements de la via pública. La campanya engegada consisteix en la distribució de material divulgatiu, cartells i fulletons pels establiments, equipaments públics i habitatges del municipi, recordant les conseqüències negatives que generen les caguerades dipositades i també els orins d'animals, tant pel que fa a la salut pública com a la imatge del municipi. D’aquesta manera, es vol atendre una de les principals queixes veïnals contribuint a acabar amb la presència d’excrements abandonats als espais públics.

El cost econòmic de la campanya va comportar la publicitat a la premsa escrita i el disseny i distribució dels cartells, om també missatges publicitaris la radio local:

 

  Publicitat Revista Ràpita extra de Nadal 726,00 €
  Impressió i distribució de cartells i tríptics 2.089,49 €
  Falques publicitàries a Ràdio Ràpita 0,00 €
     
  Total 2.815,49 €

 

Podeu trobar més informació al següent enllaç.