Trobeu útil aquesta informació? No
Veieu algun error en aquesta pàgina?

Quan l'ens creï una llista per accedir als processos de formació i promoció que convoqui, aquest és el lloc on la trobaràs. Consulta si n'hi ha alguna en aquests moments.

En l'actualitat l'Ajuntament no té convocada cap borsa de Treball, però si esteu buscant feina, us convidem a que aporteu el vostre currículum al Servei Borsa de Treball Activa.

És un servei:

  • Pensat per a les persones que busquen feina.
  • Per a les empreses que pugin cercar nous perfils professionals.
  • Una nova forma de recolzar als aturats i una eina eficaç per general ocupació, contribuint a la formació i al reciclatge professional.

Aquest recurs va dirigit a:

  • Persones que busquen feina.
  • Persones en actiu que volen millorar la seva qualificació professional.
  • Empreses que busquen nous perfils professionals.

Servei a les persones

La Borsa de treball és un espai on trobaràs ofertes de treball, informació diversa sobre cursos de formació i material d’ajuda per al a recerca de feina. T’oferirem les eines i els recursos necessaris per a les entrevistes de treball i els processos de selecció.

La Borsa de treball oferirà recolzament pràctic a les persones que busquen feina o que volen preparar-se millor professionalment.

La Borsa de treball t’acompanyarà en la recerca de nous cursos i recursos de formació. T’oferirà orientació a l’hora d’iniciar nous itineraris acadèmics i professionals.

Servei a les empreses

Pretén ser una xarxa de comunicació i un punt de trobada entre la demanda i l’oferta per tal de fomentar la relació entre les empreses que han decidit implantar-se a la Selva del Camp i els seus veïns.

Transició Escola – Treball

La Borsa de treball duu a terme projectes adreçats a millorar les expectatives juvenils de desenvolupament Professional i formatiu i complementar les accions d’orientació que es programen des dels centre, tals com programes d’escoles taller, cases d’ofici ...

 

Informació i contacte

Horari: 

De 9 a 13h

Atenció personalitzada

Dilluns i dijous de 9 a 13h

Adreça: 

Hort d'Iglésies, 1er pis

Carrer Tarragona nº10

43470 La Selva del Camp

Teléfon: 
977 766 000
Correu electrònic: