No saps com pots comunicar-te amb aquest ens? Aquí trobaràs els diferents canals d'atenció ciutadana que tens al teu abast.

Oficina d'Atenció Ciutadana

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ofereix tota la informació disponible sobre l'administració municipal i la ciutat, així com la possibilitat de tramitar de manera integrada la majoria de les gestions municipals. L’OAC té funcions de registre general i de finestreta única. Per tant, s’h i poden presentar totes les sol·licituds i documents que s'adrecin a l'Ajuntament, així com aquelles que s'adrecin a òrgans de l’Administració General de l’Estat i de l’A dministració de la Generalitat de Catalunya o a les entitats de dret públic vinculades o dependents d’aquestes administracions.

L'OAC es troba a la planta baixa de la seu central de l’Ajuntament i té una entrada pel passatge de l’A juntament.
 

Horari del servei:

  • Horari habitual (de setembre a juny): de dilluns a divendres, de 8.30 a 19.00 h
  • Horari en períodes de vacances (juliol, agost, dues setmanes de Setmana Santa i dues setmanes de Nadal): de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 h.
  • Excepcionalment, també hi ha dies especials (laborables entre dos festius) en els que l’horari és de 8:30 a 14:00 h.

Els horaris de més afluència de públic són entre les 9.30 i les 12 hores. Per tal d’evitar cues, us recomanem que eviteu aquestes franges horàries i també que us informeu prèviament del tràmit que sol·liciteu a l’apartat "Seu Electrònica" del web.

A més a més, també es poden realitzar tràmits municipals i lliurar documents a l’Ajuntament de forma telemàtica. Es pot fer a través de l’apartat "Seu Electrònica" de la web, festius inclosos. És necessari disposar de signatura electrònica i registrar-se la primera vegada que s’u tilitza aquest servei.

En el cas de què alguna persona vulgui lliurar presencialment alguna documentació a l'Ajuntament o registrar alguna entrada al Registre general en dissabte, dia hàbil a efectes d’a dministració pública, té la possibilitat d'adreçar-se a l'oficina local de Correus (Av. Sant Iscle, 23) i utilitzar el seu servei de correu administratiu.
 

Dies inhàbils de 2016

Tots els dissabtes i diumenges. A més, 1 de gener (Cap d'Any), 6 de gener (Reis), 25 de març (Divendres Sant), 28 de març (Dilluns de Pasqua), 2 de maig (Festa Major del Roser de Maig), 16 de maig (Pasqua Florida), 24 de juny (Sant Joan), 15 d’agost (l’Assumpció), 12 d’octubre (Dia de la Hispanitat), 1 de novembre (Tots Sants), 11 de novembre (Festa Major de Sant Martí), 6 de desmebre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (Immaculada Concepció) i 26 de desembre (Sant Esteve).

Dies amb horari especial a l'OAC (de 8:30 a 14:00 h) durant 2016

4 i 5 de gener (horari especial de Nadal), del 21 al 24 de març (horari especial de Setmana Santa), del 4 de juliol al 2 de setembre (horari especial d’estiu), 31 d’octubre (pont de Tots Sants), 5, 7 i 9 de desembre (ponts de la Immaculada i de la Constitució) i 23 i del 27 al 30 de desembre (horari especial de Nadal). Del 2 al 5 de gener de 2017 també hi haurà horari especial de Nadal.

 

Adreça: Ptge. Ajuntament, s/n
Població: Cerdanyola del Vallès
Codi postal: 08290
Telèfon: 93 580 88 88
Fax: 93 691 42 56
Correu electrònic: oac@cerdanyola.cat