Quantes associacions porten a terme la seva activitat habitual al municipi o hi tenen la seu social? Vols formar part d'alguna entitat que realitzi alguna activitat concreta i no saps com contactar-hi? En aquest apartat les trobaràs totes.

 

 


Com tramitar-la

 1. Omplir la sol·licitud de l’ajut de menjador amb totes les dades.

  Recordeu que heu de marcar si sou o no usuaris de serveis socials i també de quina manera voldreu gaudir de la beca (50 % tots els dies del curs o compactat dl-dc-dv i no tots els dies del curs).

   

 2. Omplir el full de signatures de la unitat  familiar, que tots els membres majors de 18 anys la signin i escanejar-la per adjuntar-la a la sol·licitud.

  Si no adjunteu aquest full a la sol·licitud l’haureu de presentar presencialment al Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Urgell i tindreu 10 dies des de l’endemà de la tramesa de la sol·licitud.

   

 3. Escanejar la documentació obligatòria i aquella no obligatòria que serveixi per donar-vos més punts.
   

 4. Un cop omplerta tota la sol·licitud, el full de dades de la resta de la unitat familiar i la documentació escanejada ho haureu d’adjuntar a la instància genèrica de la pàgina web i la signareu electrònicament.