Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

Espais de participació ciutadana

 

Els ciutadans poden vehicular la seva participació a través de les xarxes socials, a través d’un formulari de contacte genèric de la pàgina web, a través dels formularis específics del web corresponents  cadascun dels serveis que ofereix al consell comarcal i també l’espai de queixes i suggeriments existent a la pàgina web a la seu electrònica

 

Consell Comarcal del Ripollès

Facebook.com/ccripolles

Instagram.com/ccripolles

Twitter.com/ccripolles

Issuu.com/ccripolles

 

Refugi d’animals del Ripollès

Instagram.com/refugiripolles

Facebook.com/refugiripolles

 

Oficina Jove del Ripollès

Facebook.com/ojripolles

Instagram.com/ojripolles

Twitter.com/ojripolles

 

Queixes i suggeriments: https://tramits.seu.cat/ABSIS/EAD/webspublicacion/eMiservicio/catala/VisorITs/C2FFC14F6BA849C28517F9729353E7D8.asp?codent=984&FIL_WTXIDTRAM=728C8AE0388E4D759C9FE658E2D39822&INF_WTXNOMTAB=FQUESUGIR&INF_WTXCHKTEL=S&INF_WTXIDSERT=FQUESUGIR&INF_WTXNOMTRA=Queixes%20i%20suggeriments

 

Formulari de contacte genèric web: http://ripolles.cat/contacte/

 

Formularis de contacte per serveis:

http://ripolles.cat/cultura/

http://ripolles.cat/ensenyament/

http://ripolles.cat/consum/

http://ripolles.cat/comunicacio/

http://ripolles.cat/eadministracio/

http://ripolles.cat/relacions-transfrontereres/

http://ripolles.cat/serveis-tecnics/

http://ripolles.cat/secretaria/

http://ripolles.cat/intervencio/

http://ripolles.cat/residus/

http://ripolles.cat/sanejament/

http://ripolles.cat/recursoshumans/

http://ripolles.cat/refugi/

 

 

Consulta ciutadana

 

En el marc de la Fira de les 40 hores de Ripoll del 2018, el Consell Comarcal del Ripollès ha dut a terme per primera vegada una consulta ciutadana. La finalitat ha estat escollir la destinació de la 2a Trobada de gent gran del Ripollès. Es va dipositar una urna a l’estand del consell comarcal a la fira i també a tots els ajuntaments del Ripollès excepte Ripoll, municipi on se celebrava la festa. Es van proposar tres opcions (Gombrèn i Mataplana, Molló Parc i vall de Núria) d’entre les quals la major part dels vots van ser per la vall de Núria.

 

Avaluació de serveis

 

L’Oficina jove del Ripollès emet i avalua qüestionaris de satisfacció de diversos serveis, amb la voluntat de millorar-los exercici rere exercici. És el cas de les dinàmiques i xerrades impartides als centres educatius dirigides als alumnes o bé sobre la fira Univers Jove.