La seu electrònica és un portal web amb un nivell superior de garanties i seguretat en els continguts i tràmits electrònics que vostè pot realitzar amb el Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

Des d'aquesta plataforma vostè podrà accedir als serveis electrònics que el Consell Comarcal del Pla de l'Estany posa a la seva disposició i podrà realitzar els seus tràmits durant les 24 hores dels 365 dies de l'any.

La seu electrònica del Consell Comarcal del Pla de l'Estany disposa d'una bústia ciutadana, que és un espai interactiu i privat per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb el Consell Comarcal per la qual cosa, si un ciutadà vol accedir a aquest servei només ho podrà fer fent ús dels certificats de signatura electrònica reconeguda acceptades a la seu electrònica del Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

El titular d'aquesta seu electrònica és el Consell Comarcal del Pla de l'Estany qui assumeix la responsabilitat respecta la integritat, la vericitat i l'actualització de la informació i els serveis que integren la seu electrònica.

CONTACTE Per a informació i incidències:

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores.