Trobeu útil aquesta informació? No
Veieu algun error en aquesta pàgina?

Aquí trobaràs els perfils i trajectòries professionals dels representants polítics locals i dels titulars dels òrgans directius de l'ens i dels organismes vinculats. També hi ha les seves dades de contacte i les seves retribucions. En el cas dels alts càrrecs, també les declaracions d'activitats, patrimonials i interessos.

M. Dolors Sabater Puig

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 06-10-1960

Foto foto

Càrrec Presidenta Grup Municipal

Partit polític Guanyem Badalona en Comú

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic mdsabaterp@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @mariadolorsa

Perfil

Nascuda l’any 1960 a Badalona, al barri Manresà. Llicenciada en Ciències de l’Educació (pedagoga) especialitzada en terapèutica (educació especial) ha exercit fins al dia del seu nomenament com a professora i cap de Departament de Ciències Socials a l’institut Júlia Minguell de Llefià

En el camp de l'activisme social i el voluntariat, ha lluitat pels drets de les persones amb diferents capacitats col·laborant amb ASPANIN (Associació pro persones amb discapacitat intel·lectual) i en moviments culturals, de defensa de drets lingüístics i polítics des de la resistència durant la dictadura franquista, fins a l'actualitat. Durant tots aquests anys ha impulsat i treballat en diversos àmbits de la vida associativa de la ciutat: persones amb discapacitat, educació en el lleure, participació juvenil, antimilitarisme, educació per la pau, ecologisme. A la dècada dels 90 la dedicació es va centrar en l’àmbit veïnal, consell de districte, mobilitat, recuperació de la memòria històrica i cultural-tradicional, participació infantil, Consell Educatiu de ciutat, reivindicació escola pública etc.

En els darrers anys aquesta implicació s’ha concentrat en aspectes relacionats amb els drets de les persones amb diversitat funcional, (Deixem de ser invisibles) mobilitat, drets culturals i lingüístics, de participació (Festa Major alternativa, espai jove de converses interculturals) convivència i cohesió social (Òmnium, Colors de la tardor, xarxa d’acollida) contra el racisme i la xenofòbia, Badalona som totes i tots, campanya anti rumors, Moviments locals, campanya contra el feixisme als ajuntaments i en la defensa dels drets socials i públics en general (Badalona es mou, Pels nostres Drets…) i a favor del dret a decidir (campanya país normal, campanya Ara és l'hora i campanya 9N).

Accedeix per primer cop com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Trajectòria professional La seva trajectòria professional comença el 1976 a l’escola NOLVA, i tot i estar sempre dins el camp educatiu, abasta àmbits molt diversos, destacant l’educació especial, l’acollida a l’alumnat nouvingut i els Plans educatius d’Entorn (concretament el de Sant Roc) dins el pla per la llengua i la cohesió social, i l’impuls de projectes d’aprenentatge i servei.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 57865.93

Activitats i béns DBA_Dolors_Sabater_1604

José Téllez Oliva

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 12-08-1984

Foto foto

Càrrec Portaveu Grup Municipal

Àrea Badalona Democràtica

Partit polític Guanyem Badalona en comú

Portaveu Guanyem Badalona en comú

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic jatellezo@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @joseptellez

Perfil

Nascut el 1984 és fill del barri de Sistrells, de la casa que va construir el seu avi arribat de Granada. Va cursar estudis d’Humanitats i Sociologia a l’UAB, i és diplomat en Disseny Gràfic per l’escola Pau Gargallo de Badalona, professió que ha desenvolupat en un estudi gràfic a Barcelona i en diversos projectes culturals, associatius i comercials.

És activista des d’adolescent, quan va esclatar la guerra d’Iraq i participava al moviment estudiantil contra la guerra. També ha treballat en moviments sobiranistes com la “Plataforma pel Dret de decidir” i en diferents moviments locals implicats a Badalona: habitatge, el Consell local de la joventut, la Festa Major alternativa, el 15M, l’àgora ciutadana, entre d'altres.

Accedeix per primer cop com a regidor de l’Ajuntament de Badalona

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Jose Tellez

Eulàlia Sabater Díaz

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 29-01-1982

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Guanyem Badalona en comu

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic lsabaterd@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @laiasabater

Perfil

Nascuda a Badalona el 1982. Va estudiar publicitat i gestió d’esdeveniments i s'ha dedicat professionalment a la comunicació i la coordinació d’actes en diverses empreses i entitats. Ha treballat a la Fundació Pere Tarrés, a Aspanin, a l'agència d'esdeveniments Evident Events i a la cooperativa La Sargantana. Actualment col·laborava amb la consultoria social 'Invenies – coneixement i innovació' en la gestió de projectes comunicatius, de promoció i captació de fons per al tercer sector.

Ha participat en diversos àmbits d’activisme cultural, social i polític de Badalona: l’esplai Cra-Crac, els Diables de Badalona, la Coordinadora popular de festes, la Comissió de festes, el Casal Antoni Sala i Pont i la CUP.

Accedeix per primer cop com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 52520

Activitats i béns DB_Eulalia_Sabater_1604

Francesc d'Assis Duran Vilalta

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 01-02-1978

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Guanyem Badalona en comú

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic fduranv@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @fduranv

Perfil

Nascut l’any 1978 a Badalona, actualment veí del Progrés. Graduat en Enginyeria Multimèdia i Màster en Direcció de Projectes a la Universitat Ramon Llull i Diplomat en Educació Social a la Universidad Nacional de Educación a Distancia. A nivell professional ha treballat en l’àmbit educatiu, de foment del voluntariat i de difusió i aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)..

Nascut l’any 1978 a Badalona, actualment veí del Progrés. Graduat en Enginyeria Multimèdia i Màster en Direcció de Projectes a la Universitat Ramon Llull i Diplomat en Educació Social a la Universidad Nacional de Educación a Distancia. A nivell professional ha treballat en l’àmbit educatiu, de foment del voluntariat i de difusió i aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

La seva inquietud social el porta a implicar-se en els moviments estudiantils contra la guerra d’Iraq i a partir d’aquí assumeix la representació d’estudiants en diferents col·lectius universitaris. En la dècada del 2000 participa de l’impuls de diferents entitats a la ciutat, com el Casal independentista Antoni Sala i Pont i la Cooperativa de consum ecològic i responsable El Garrofer. Posteriorment, és una de les persones implicades en l’activitat de plataformes associatives com el Consell de la Joventut de Badalona, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, així com de la Coordinadora Popular de Festes de Maig.

Membre de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i de la CUP Badalona, de qui fou cap de llista a les municipals de 2011, és també un dels impulsors de la Comissió 11 de setembre a la ciutat i participa activament a la campanya del 9N a Badalona. És membre també dels Castellers de Badalona i del club esportiu amateur CorreBDN.

 

 

Trajectòria professional

La seva trajectòria professional comença l’any 1999 vinculada al món de la informàtica web, per anar evolucionant cap al món de l’educació, especialitzant-se en docència TIC, exercint en diferents empreses i acadèmies d’ensenyament per a adults. Ha treballat com a dinamitzador juvenil a l’Associació del Lleure el Gripau Blau i com a tècnic de projectes a Casals de Joves de Catalunya. Des de 2005 és també professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya. Els darrers anys ha treballat al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs, com a tècnic de la Plataforma d’entitats del barri i també al punt Òmnia i al projecte desdelamina.net de la Plataforma d’Educació Social de la Mina.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA_F_Duran

Fátima Taleb Moussaoui

Lloc de naixement Marroc

Data de naixement 07-10-1975

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Guanyem Badalona en comú

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic ftalebm@badalona.cat

Perfil

Ciutadana badalonina, va néixer al Marroc, l’octubre del 1975. Mediadora social intercultural. Té una llicenciatura en lletres modernes però la seva carrera professional l'ha desenvolupat a l'àmbit de la mediació, gestió de la diversitat i resolució de conflictes. Fa 15 anys va començar en diversos projectes que treballen per la igualtat de drets i oportunitats, cosa que l'ha portat a formar-se de manera continuada. Ha treballat a FACEPA, Ei! Casc Antic, SURT, fundació de dones, AMICS.Badalona, Ibn Battouta, Neuronit Castelldefels, ABD, ACCEM i CIMA redes interculturales Andalucía.

Col·labora com a voluntària a Badalona, sobretot en l'entorn del barri de la Pau, en projectes i grups de treball social i interreligiós.

Coautora del llibre ‘El velo elegido’.

Accedeix per primer cop com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Fatima Taleb

Oriol Lladó Esteller

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 26-09-1971

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic olladoe@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @oriolllado

Perfil

Nascut a Badalona l’any 1971. Casat i pare de dos fills. Llicenciat en Ciències de la Informació (1991-1995 | UAB) i amb estudis de Ciències Polítiques i Sociologia (1994-1996 | UAB). Professionalment, especialitzat en periodisme ambiental, comunicació institucional i social media. Entre el 1996 i el 2001 va ser cap de redacció a El Punt del Barcelonès portant temes d’urbanisme, medi, cultura i societat i del 2001 al 2008 va dirigir la revista Sostenible, per encàrrec de l’Estudi Ramon Folch, amb qui ha seguit treballant regularment fins l’actualitat. Ha fet conferències i cursos sobre comunicació 2.0 per a administracions i institucions diverses i és un dels 200 catalans de referència a internet i un dels periodistes catalans amb una major reputació online.

En l’àmbit cívic, compta amb una llarga trajectòria en l’activisme cultural i ciutadà a Badalona. Va ser president d’Òmnium Cultural a Badalona, liderant la renovació de l’entitat, entre el 2002 i el 2011, i també promotor de diferents iniciatives com ara el Voluntariat Lingüístic, el Cine Club Babilònia (finalista als premis de Cinematografia de la Generalitat), l’Espai Sargantana... Va formar part de la direcció artística de Blues i Ritmes en l’etapa 2003-2014. És soci de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i membre actiu del Grup de Periodistes Ramon Barnils, on va participar en la gènesi de Media.cat. El 2011 va formar part del col·lectiu d'independents Accent, que va concórrer a les eleccions municipals amb ERC, i el 2012 es va fer militant d'aquest partit.

Accedeix per primer cop com a regidor de l’Ajuntament de Badalona

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 52520

Activitats i béns DBA Oriol Lladó

Francesc Ribot Cuenca

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 23-08-1957

Foto foto

Càrrec President Grup Municipal

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic fribotc@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @FrancescRibot

Perfil

Nascut a Badalona l’any 1957. Casat. Estudis de Ciències Econòmiques i Empresarials. Ha treballat a la Caixa d’Estalvis de Catalunya (1974-2003) i a l’Ajuntament de Badalona com a coordinador del Districte núm. 3 (2003-2011). Al consistori badaloní ha format part del Consell de Mobilitat, del Consell de Salut, del Consell Escolar i del Consell de Ciutat. També ha estat membre del Consell d’Administració de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de 2003 a 2011 i del d’ENGESTUR, S.A. de 2007 a 2011.

Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 1990, ha estat membre de la Direcció Nacional d’ERC entre 1997 i 2005, secretari d’Organització de l’Executiva Regional i president Comarcal d’ERC al Barcelonès Nord de 2005 a 2007. Del 2006 al 2007 va ser president de la Secció Local d’ERC a Badalona. Actualment és president Comarcal d’ERC al Barcelonès Nord, secretari de Política Municipals d’ERC-Badalona i conseller Nacional. És membre fundador de l’Associació Cultural Festa Nacional dels Països Catalans i del grup ecologista Vadeverd.

Accedeix per primer cop com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA_FRIBOT_1603

Agnès Rotger Dunyó

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 05-07-1973

Foto foto

Càrrec Portaveu Grup Municipal

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES

Portaveu Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem - MES

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic arotgerc@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @agnesrotger

Perfil

Nascuda a Badalona l'any 1973. Mare d'una filla i dos fills, que estudien en centres públics. És llicenciada en Ciències de la Informació (UAB, 1996) i té un postgrau en Edició (IDEC, 1999). Va començar a fer de periodista als divuit anys en mitjans locals com Ràdio Ciutat de Badalona, l'Eco Badalonés o la Revista de Badalona, i fora d'aquí ha treballat en revistes com El Temps, Altaïr, Descobrir Catalunya, Experiències o Sàpiens (en les tres darreres hi continua col·laborant). En l'àmbit de l'edició ha dirigit les editorials Pòrtic i Mina (2004-2007) i ha col·laborat amb altres empreses com Planeta o RBA. Ha fet els guions de dos petits documentals, ha creat i escrit una publicació digital i ha impartit diversos tallers de periodisme per a nens i nenes. També ha escrit diversos llibres, entre els que destaca El secret del meu turbant, que va guanyar el premi Prudenci Bertrana el 2010 i que s'ha traduït a cinc idiomes.

Ha format part de diverses entitats des de la seva etapa d'estudiant, i des del 1999 és sòcia d'Òmnium Cultural, on ha col·laborat tant en l'àmbit badaloní com el nacional. Va ser membre electe del Consell Escolar de l'escola dels seus fills (2008-2012). Va fer de dinamitzadora voluntària del grup de Lectura Fàcil de la biblioteca de Pomar. Ha donat suport com a sòcia a diverses entitats socials i culturals (Fundació per la Pau, Intermón, Escola Valenciana...), entre les que hi ha la badalonina Fundació Ateneu Sant Roc. El 2011 va formar part del col·lectiu Accent, que va concórrer a les eleccions municipals juntament amb ERC, i el 2013 es va fer militant d'aquest partit.

Accedeix per primer cop com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Agnes Rotger

Alex Mañas Ballesté

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 05-11-1973

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Iniciativa per Catalunya Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUIA)

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic amanas@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @Alexmanyas

Perfil

Polítiques És regidor de l’Ajuntament de Badalona des de l’any 2003. Durant el mandat 2003-2007 va ser regidor d’Educació i portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA.

És membre de l’Executiva Nacional d’ICV on desenvolupa tasques de relacions internacionals a l’àrea de Llatinoamèrica. Va ser durant 6 anys responsable de la zona Andina d’una de les ONGs estatals de referència en el camp de l’esquerra. 

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Mañas

Maria Gallardo Borrega

Lloc de naixement Badajoz

Data de naixement 22-02-1960

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Iniciativa per Catalunya Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUIA)

Portaveu Iniciativa per Catalunya Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUIA)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic magallardob@badalona.cat

Xarxes socials twitter: @andrea14429

Perfil

Nascuda a Badajoz l’any 1960. Fundadora de la Comissió de persones aturades a Badajoz amb més de 3.000 afiliats que van modificar les condicions econòmiques i socials dels i les treballadores dels Plans d’Ocupació Locals.

Va emigrar a Suïssa, país on als 18 anys va començar a treballar com a cambrera d’hotel i a participar activament en la reivindicació dels drets laborals dels treballadors davant la patronal suïssa. Va compaginar la seva feina amb els estudis a l’institut nocturn i a l’Escola Oficial d’Idiomes.

S’afilia al PCE l’any 1983 i esdevé membre del Comitè Executiu a Extremadura. Posteriorment ingressa al PCPE, en la seva direcció regional i central fins arribar a Catalunya l’any 1988. Un any més tard, el 1989, s’afilia al Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC), i és membre del seu Comitè Central i responsable política a Badalona.

Milita a CCOO des de l’any 80, ha estat secretària local de Badalona i coordinadora del Barcelonès Nord fins a la dissolució de l’estructura comarcal.

Membre del Consell Nacional d’EUiA i de la seva Comissió Local a Badalona.

Actualment estudia Integració Social a l’IES Eugeni d’Ors.

Accedeix per primer cop com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Maria Gallardo

Xavier Garcia Albiol

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 08-12-1967

Foto foto

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic garciaax@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @Albiol_XG

Perfil

Nascut a Badalona, l'any 1967. Té cursats estudis de Dret. Militant del PP des de l'any 1990. Ha estat regidor i president del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Badalona des del 1991. Ha estat president del Partit Popular a Badalona en dos períodes: des del 1990 fins al 1996 i del 2001 fins a l’actualitat. També va ocupar la Secretaria General del PP de Barcelona de l’any 1995 a l’any 2000.

Del 2000 al 2003 va ser vicesecretari General d’Organització del Partit Popular de Catalunya. Més tard, del 2003 al 2005, va ser secretari de Política Municipal del PPC, i de l’any 2005 a l’any 2008 va ser vicesecretari d’Organització del PPC.

Des de l’any 2003 és president del Grup Popular a la Diputació de Barcelona, on també va ser diputat delegat de Salut Pública i Consum durant el període en què el PP va formar part del govern d’aquesta institució, des del juliol de 2011 fins al febrer de 2013.

De 2011 a 2015 ha estat alcalde de Badalona, president del Grup Popular a la Diputació de Barcelona i portaveu del Grup Popular a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 20975.48

Activitats i béns DBA Xavier Garcia

Ramon Riera Macia

Lloc de naixement Barcelona

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic rriera@badalona.cat

Perfil Nascut a Barcelona, l'any 1948. És mestre industrial i va ser empresari del sector paperer. Afiliat al PP des de l'any 1989, és Regidor a l’Ajuntament de Badalona des del 1995. Riera ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a l’estructura del PP de Barcelona i de Catalunya, així com a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a la Diputació. Del 2011 al 2013 va ser diputat de Desenvolupament Econòmic i Turisme i vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona. En el darrer mandat municipal ha estat primer tinent

Tipus Càrrec electe

Miguel Jurado Tejada

Lloc de naixement Bujalance (Còrdova)

Data de naixement 30-07-1951

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic mjurado@badalona.cat

Perfil

Nascut a Bujalance (Còrdova), l’any 1951. Diplomat en Infermeria i Podologia, treballa a l’Institut Català de la Salut. Expert en Salut Pública, va cursar un Postgrau de la Universitat de Barcelona en Gestió Empresarial d’Atenció Primària. Té formació en Educació Sanitària i és diplomat en Infermeria d’Empresa.

Va ser secretari del Col·legi d’Infermers de Barcelona (1977-1981), secretari general del Sindicat d’Infermeria d’Espanya (1983-1985) i secretari general del Consell Nacional d’Infermeria (1981 a 1985).

D’altra banda, va ser president de l’Associació de Veïns de Canyet des del 2006 i vicepresident de la FAVB de l’any 2004 fins al 2006. També va ser director de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Badalona (1998).

És regidor a l’Ajuntament de Badalona des de l’any 2007 i en el darrer mandat, entre 2011 i 2015, ha estat 3r tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Convivència i Participació

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 20767.80

Activitats i béns DBA_Miquel_Jurado_1604

Juan Fernández Benítez

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 30-01-1986

Foto foto

Càrrec President Grup Municipal Popular

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic jfernandezb@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @JuanFernandezB

Perfil Nascut a Badalona, l’any 1986. Estudis de Dret a la Universitat de Barcelona. És President de Noves Generacions de Badalona i Vice-secretari General de Noves Generacions de Catalunya. En l’actualitat és secretari executiu d’Acció Política del PP de Barcelona. Regidor de l’Ajuntament de Badalona des del 2007. En el darrer mandat ha estat quart tinent d’alcalde, regidor d’Educació, Esports i Joventut i i del districte 5. També ha estat vicepresident del Consell Esportiu del Barcelonès.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Juan Fernandez

Rosa Bertran Bertomeu

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 10-09-1956

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic rbertran@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: 

Perfil Nascuda a Badalona l’any 1956. Comerciant i empresària del sector de la restauració. Té formació empresarial obtinguda a l’escola de Gremi de Flequers de la província de Barcelona. Va ser col·laboradora de la Fundació Internacional de la dona emprenedora (FIDEM), a on va impartir cursos de formació culinària i d’empreneduria femenina. Regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme entre 2011 i 2015.

Trajectòria professional @rosabertran

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 20767.80

Activitats i béns DBA Rosa Bertran

Daniel Gracia Alvarez

Lloc de naixement Barcelona

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic dgracia@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @daniel_gracia

Perfil

Nascut a Barcelona l’any 1979. És graduat superior en Comunicació Empresarial per l’Institut Superior de l’Administració, Màster en Comunicació Empresarial per aquest mateix centre i MBA per la Universitat Politècnica de Catalunya-EUNCET.

Ha estat director de màrqueting i comunicació a diferents empreses del sector privat i fins a la seva incorporació a l’Ajuntament com a regidor era director de màrqueting i operacions d’una empresa del sector alimentari. A més, també exercia la docència en el programa de màsters de l’ESERP Business School de Barcelona i en el programa d’estudis superiors de l’INSA Business, Marketing i Communication School de Barcelona.

Regidor de Via Pública Mobilitat i regidor dels Districtes 2 i 3 entre 2011 i 2015.

Tipus Càrrec electe

Sónia Egea Pérez

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 08-05-1969

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular

Portaveu Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic segea@badalona.cat

Xarxes socials Twitter: @soniaegea1

Perfil

Nascuda a Badalona l’any 1969. Empresària. Té cursats estudis d’Humanitats. Afiliada al PP de Badalona des de l’any 1991. Va desenvolupar tasques d’assessora al PP de Badalona de l’any 1991 a l’any 2007. Va ser secretària provincial d’Ensenyament del PP de Barcelona i diputada del PP al Parlament de Catalunya l’any 2012 . En aquest últim mandat ha estat regidora de Serveis Socials i Salut i Medi Ambient i Sostenibilitat a l’Ajuntament. També és consellera del PP a l’Entitat Metropolitana del Medi Ambient (EMMA).

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Sonia Egea

Joan Walter Fibla

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 06-08-1956

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic jwalterf@badalona.cat

Perfil

Nascut a Badalona, l’any 1956. Casat i pare d’un fill. Formació en gestió empresarial i en química. Empresari del sector industrial, en concret del sector de la indústria química. Ha estat secretari general de la Federació d’empresaris de Badalona. Va estar en aquest càrrec en una primera etapa, del 1998 al 2010 i posteriorment des del 2012 al 2015. És vicepresident de l’Associació de la Passada de Sant Antoni Abat a Badalona; soci del Club Joventut Badalona des de l’any 1964, amb el numero 83, i soci del Club Natació Badalona des de l’any 1972.

Accedeix per primer cop a l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 20767.80

Activitats i béns DBA Walter

Salvador Lerma Timonel

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Perfil Nascut a Màlaga, l'any 1940. Ha treballat com a empresari al sector de la restauració. Ha format part de diverses entitats de cultura andalusa de Badalona. És regidor del Grup Municipal del Partit Popular des del 2007, i en el darrer mandat, entre 2011 i 2015, ha estat regidor del districte 4 (barris de Llefià i La Salut).

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 20767.80

Cristina Agüera Gago

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 05-11-1990

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític Partit Popular

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic caguerac@badalona.cat

Perfil

Nascuda a Badalona l’any 1990. És graduada en Dret per ESADE (Facultat de dret URL) des de l’any 2012. Durant el grau, va participar en el Programa d’Intercanvi ERASMUS a París. També va cursar el Màster en Assessoria Fiscal  i el Màster en Advocacia impartits a ESADE (Facultat de dret, URL). Va realitzar pràctiques a l’àrea de dret fiscal a un despatx d’advocats internacional. A més d’altres estudis relatius a la Pime ha realitzat el curs de Gestió de Pimes al Centre d’Estudis Financers (CEF). En l’actualitat és cap de Personal d’una empresa ubicada a Badalona.

Accedeix per primer cop com a regidora de l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Activitats i béns DBA Cristina Aguera

Conxita Botey Teruel

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 18-07-1959

Foto foto

Càrrec Regidora

Partit polític No adscrita

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic cbotey@badalona.cat

Perfil

Nascuda a Badalona l’any 1959. Està casada i té dos fills. És professora d’Educació General Bàsica per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Ciències Humanes. És professora de Llengua catalana i Ciències Socials. Té un Màster de l´Escola d´Educadors. Té estudis de postgrau en matèries totes relacionades amb l’educació i els recursos humans dins del món educatiu. També té la certificació del curs de Gestió per la Convivència i la Mediació.

Va començar la tasca educativa l´any 1976 a l’escola Babar del barri de Llefià i a l´escola Liceo Barcelonés del barri de la Salut.

Des de l’any 1992 ha treballat al Col.legi Salesians de Badalona impartint classes a Formació Professional i a l´ESO, sent també coordinadora de Secundària.

Ha format part de l´Equip Directiu de la Universitat Ramon Llull, com a representant dels alumnes. Va participar de l´equip de treball en la confecció de la Llei d´Educació (LOGSE). Ha estat coordinadora i dinamitzadora del projecte Família-Escola Acció Compartida. Va ser presidenta durante vuit anys de l´AMPA de les Escoles Minguella. És membre fundador de l’entitat HOCOVIGE (Homes i dones contra la violència de gènere). Ha estat membre de l’equip organitzador del Festival Internacional de Filmets de Badalona.

En el mandat 2007-2011 va ser coordinadora de Relacions Ciutadanes i Polítiques Territorials a l´Ajuntament de Badalona, desenvolupant entre d´altres la coordinació del Consell de Ciutat i els Premis Consell de Ciutat. Regidora en el mandat 2011-2015, sent la responsable del seguiment de temes de Serveis Socials. En aquest mateix mandat ha estat: secretària de la Gent Gran de la Federació del Barcelonés Nord; consellera del Consell Nacional del PSC; membre de la Secretaria de Polítiques Socials del PSC coordinant els temes de Noves pobreses urbanes; membre del Col.lectiu Crisol i consellera del Consell Comarcal.

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 20767.80

Activitats i béns DBA Concepcion Botey

Alejandro Pastor López

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 17-07-1979

Foto foto

Càrrec Alcalde

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic apastorl@badalona.cat

Perfil

Nascut a Barcelona l’any 1979. Casat i amb dues filles. Diplomat en Relacions Laborals i Llicenciat en Ciències del Treball. Postgrau en lideratge en la gestió social i local. Els seus inicis van ser a l' Associació de Joves Estudiants de Badalona. Posteriorment va desenvolupar diferents responsabilitats dins del món associatiu sindical i polític. Actualment és primer secretari del PSC de Badalona.

Accedeix per primer cop com a regidor a l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 52520

Activitats i béns DBA Alex Pastor

Ruben Guijarro Palma

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 28-01-1982

Foto foto

Càrrec Tercer Tinent d'Alcaldia

Àrea Govern i Territori

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Portaveu Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic rguijarrop@badalona.cat

Perfil

Nascut a Barcelona l’any 1982. Criat al barri de Llefià, des del 2011 viu a Can Claris amb la seva parella. Especialista del segment d’empresa en una entitat bancària, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Lideratge per a la Gestió Pública per la UAB. Parla anglès i té nocions de francès.

Vinculat al teixit associatiu llefianenc, ha estat jugador, entrenador i directiu de l’UB Llefià. Apassionat de la lectura, les sèries de televisió i l’esport, participa de manera setmanal en el programa radiofònic Mucha Chempions d’Ona Mar FM que promou l’entitat juvenil Projecte9 de la qual és membre.

Addicte a la informació i usuari de noves tecnologies i xarxes socials, el seu compromís polític i social sorgeix amb les manifestacions i mobilitzacions contra la Guerra d’Irak.

Accedeix per primer cop com a regidor a l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Indemnitzacions anuals (màxim) 52520

Activitats i béns DBA Guijarro

Teresa Gonzalez Moreno

Lloc de naixement Adamuz (Còrdova)

Foto foto

Càrrec Primera Tinent d'Alcaldia

Àrea Recursos Interns, Participació i Habitatge

Partit polític Partit Socialistes de Catalunya (PSC)

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic mtgonzalez@badalona.cat

Xarxes socials

Nascuda a Adamuz (Còrdova), l’agost de 1980.Casada amb un fill .Des de 2011 viu al barri de la Morera amb la seva família. Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Lideratge per a la Gestió Política i Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciatura de Postgrau en Hisenda Local per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Llicenciatura de Postgrau en Dret Local per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.  Cursant Màster en Gestió Pública Avançada per la Universitat de Barcelona.

Afiliada a les Joventuts Socialistes des dels 17 anys on va desenvolupar tasques de secretària d’Emancipació Juvenil i secretària d’Acció Social; i al PSC des dels 18 anys. En la seva tasca al PSC des de 2004 forma part de la comissió executiva local i actualment és la secretària de Polítiques d’Igualtat de la Federació del Barcelonès Nord i membre del Consell Nacional del PSC.

El 2004 va començar a treballar a l’Associació Prohabitatge com a coordinadora de les Borses Joves d’Habitatge del Barcelonès promovent Polítiques d’Habitatge Jove a la comarca. El desembre de 2005 s’incorpora a L’H2010 Societat Privada Municipal SA com a directora de l’Oficina de l’Habitatge de l’Hospitalet del Llobregat. Actualment és tècnica superior en Dret a l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat.

Involucrada amb els problemes del teixit associatiu principalment als barris de la Salut i Llefià on residia fins emancipar-se, va ser entrenadora de bàsquet de l’Escola Pública Josep Carner, de l’UB Llefià i membre de l’Associació per la Cultura i la Inclusió Social de Badalona, entitat que va impulsar el Pacte per la Inclusió Social a Badalona.

Regidora en el mandat 2011-2015 a l’Ajuntament de Badalona. 

Tipus Càrrec electe

Activitats i béns DBC Teresa Gonzalez

Pere Martínez Carreté

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 03-09-1963

Foto foto

Càrrec President del Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió

Partit polític Partit Demòcrata i Unió

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic pmartinezc@badalona.cat

Xarxes socials

Twiter: @PereMtzCarrete

Facebook: Pàgina Pere Martínez i Carreté

Perfil

Nascut a Badalona l'any 1963. Casat i pare de dues filles. Estudis d’Enginyeria Tècnica Industrial en electrònica.

Tècnic en dinamització i gestió cultural, Postgrau en gestió d'indústries culturals i Entrenador Superior de Bàsquet.

Ha treballat en el món de l'esport, en programació de gestió i, des de fa trenta anys, dedicat al  comerç, col·laborant en la gestió d'un grup de compres a nivell estatal i internacional.

Del 2010 al 2014 responsable de política municipal a Solidaritat Catalana per la Independència a Badalona i candidat a l'alcaldia el 2011 per aquesta mateixa formació. 

Militant des de 2015 a Convergència Democràtica de Catalunya i participant actiu en el Congrés Fundacional del Partit Demòcrata Europeu Català.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Jordi Subirana Ortells

Lloc de naixement Barcelona

Data de naixement 03-04-1966

Foto foto

Càrrec Segon Tinent d'Alcaldia

Àrea Serveis a les Persones i Seguretat

Partit polític Partit Demòcrata i Unió

Portaveu Partit Demòcrata i Unió

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic jsubirana@badalona.cat

Perfil

Nascut a Barcelona, l'any 1966. Divorciat i pare de dos fills. Màster en Logística. Milita a Unió Democràtica des de l'any 1993. Exmilitant de la Unió de Joves d'Unió Democràtica. President local d'Unió Democràtica de Catalunya a Badalona, president comarcal del Barcelonès d'Unió Democràtica i secretari de Política Municipal de la Intercomarcal de Barcelona-Comarques d'Unió Democràtica de Catalunya.

Regidor des de l’any 2003. Entre 2003 i 2007 va ser el portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona i vicepresident d'equipaments comarcals i patrimoni en el Consell Comarcal del Barcelonès. Entre 2007 i 2011 va ser regidor de Comerç i Consum, portaveu del grup municipal de CiU i diputat provincial de la Diputació de Barcelona. En el mandat 2011-2015 ha estat portaveu del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona i diputat Delegat de Comerç, Mercats i Fires de la Diputació de Barcelona. Actualment pertany a la permanent de la Intercomarcal de Barcelona-Comarques d’Unió Democràtica.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 52520

Activitats i béns DBA Jordi Subirana

Juan Miguel López González

Lloc de naixement Badalona

Data de naixement 30-09-1964

Foto foto

Càrrec Regidor

Partit polític Ciutadans

Portaveu Grup Municipal de Ciutadans

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic jmlopezg@badalona.cat

Perfil

Casat i pare de dos fills. Llicenciat en Ciències Físiques i Màster en Ciència de Materials per la Universitat de Barcelona. Doctor Cum Laude en Ciències Físiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha estat professor convidat en la University of California San Diego (USA) i en la Université Bordeaux I(França). És Senior Member de l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (USA). Des de 1997 és professor Titular d’Universitat a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona i al Departament d’Enginyeria Electrònica de la UPC. A la UPC ha estat membre de la Junta del Departament, de la Junta d’Escola i del Claustre de la Universitat. Des de 1994 viu al barri de Lloreda de Badalona i ha estat membre del Consell Escolar del CEIP Mercè Rodoreda del mateix barri. És vocal de la Junta de l’Agrupació de Ciutadans de Badalona.

Accedeix per primer cop com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 37370

Activitats i béns Declaració béns i activitats JM López González

Ricard Vilaregut Sáez

Lloc de naixement Manlleu

Foto foto

Càrrec Coordinador de Govern

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives No

Correu electrònic rvilaregut@badalona.cat

Perfil

Vaig néixer a Manlleu (osona) el 1972, resident en l’actualitat a Badalona, visc en parella i tinc una filla. Doctor en Ciències Polítiques per l’UAB-IGOP, el meu recorregut professional ha combinat la recerca bàsica en el camp de les noves formes de governança, la participació, i els diferents impactes dels moviments socials en les polítiques públiques, amb la feina aplicada com a dinamitzador comunitari, director d’una ONG amb projecció internacional ( www.ciemen.cat) i consultor en diferents projectes vinculats a l’àmbit públic. Crec en una funció pública professionalitzada, eficient, amb un fort contingut d’ètica aplicada, orientada radicalment orientada envers les necessitats de la ciutadania, així com el més des-burocratitzada possible.  Vaig accedir a la plaça de coordinador de Govern de l’ajuntament de Badalona a través d’un concurs públic de lliure concurrència 

Tipus Càrrec directiu

Retribució anual bruta 49176.15