Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar, edita bimensualment el butlletí d'informació municipal A Tocar Ratlla, on els grups municipals poden expressar les seves opinions en relació a la vila.

L'Ajuntament potencia Ràdio Arenys de Mar ja que és una eina bàsica de comunicació, informació i participació ciutadana.

El web de l'entitat municipal permet que els ciutadans i ciutadanes o entitats locals puguin fer-hi comentaris, suggeriments o queixes respecte l'actuació municipal.

L'Ajuntament organitza accions periòdiques de Participació Ciutadana, com la convocatòria anual dels Pressupostos Participatius, o accions concretes com el Procés Participatiu per a la urbanització de la part nova coberta de la Riera, així com la consulta ciutadana sobre la ubicació de la futura biblioteca.