¿No sabes como puedes comunicarte con este ente? Aquí encontrarás los diferentes canales de atención ciudadana que tienes a tu alcance.

Oficina d'Atenció Ciutadana

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ofereix tota la informació disponible sobre l'administració municipal i la ciutat, així com la possibilitat de tramitar de manera integrada la majoria de les gestions municipals. L’OAC té funcions de registre general i de finestreta única. Per tant, s’h i poden presentar totes les sol·licituds i documents que s'adrecin a l'Ajuntament, així com aquelles que s'adrecin a òrgans de l’Administració General de l’Estat i de l’A dministració de la Generalitat de Catalunya o a les entitats de dret públic vinculades o dependents d’aquestes administracions.

L'OAC es troba a la planta baixa de la seu central de l’Ajuntament i té una entrada pel passatge de l’A juntament.

Horari del servei

Horari habitual (de setembre a juny): de dilluns a divendres, de 8.30 a 19.00 h
Horari en períodes de vacances (juliol, agost, la setmana de Setmana Santa i dues setmanes de Nadal): de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 h.
Excepcionalment, també hi ha dies especials (laborables entre dos festius) en els que l’horari és de 8:30 a 14:00 h.

Els horaris de més afluència de públic són entre les 11 i les 13 hores, i a partir de les 17:30 hores. Per tal d’evitar cues, us recomanem que eviteu aquestes franges horàries i també que us informeu prèviament del tràmit que sol·liciteu a l’apartat "Seu Electrònica" del web.

A més a més, també es poden realitzar tràmits municipals i lliurar documents a l’Ajuntament de forma telemàtica. Es pot fer a través de l’apartat "Seu Electrònica" de la web, festius inclosos. És necessari disposar de signatura electrònica i registrar-se la primera vegada que s’u tilitza aquest servei.

En el cas de què alguna persona vulgui lliurar presencialment alguna documentació a l'Ajuntament o registrar alguna entrada al Registre general, també té la possibilitat d'adreçar-se a qualsevol oficina de Correus (la de Cerdanyola està ubicada a l'Av. Sant Iscle, 23) i utilitzar el seu servei de correu administratiu.

Dies inhàbils de 2018

Tots els dissabtes i diumenges. A més, els dies 1 de gener (Inici d’Any), 30 de març (Divendres Sant), 2 d’abril (Dilluns de Pasqua), 1 de maig (Festa del Treball), 7 de maig (Roser de Maig), 15 d’agost (L’Assumpció), 11 de setembre (Diada de Catalunya), 12 d’octubre (Dia de la Hispanitat), 1 de novembre (Tots Sants), 12 de novembre (Sant Martí), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 25 de desembre (Nadal) i 26 de desembre (Sant Esteve).

Dies amb horari especial a l'OAC (de 8:30 a 14:00 h) durant 2018

2, 3, 4 i 5 de gener (horari especial de Nadal), 26, 27, 28 i 29 de març (horari especial de Setmana Santa), 30 d’abril (pont de la Festa del Treball), del 2 de juliol al 31 d’agost (horari especial d’estiu), 10 de setembre (pont de la Diada de Catalunya), 2 de novembre (pont de Tots Sants), 7 de desembre (pont del Dia de la Constitució) i 24, 27, 28 i 31 de desembre (horari especial de Nadal). També tindran horari especial els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019 (horari especial de Nadal).

 

Adreça: Ptge. Ajuntament, s/n
Població: Cerdanyola del Vallès
Codi postal: 08290
Telèfon: 93 580 88 88
Fax: 93 691 42 56
Correu electrònic: oac@cerdanyola.cat