Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat

Descripció El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació és un òrgan de participació ciutadana que té com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats directament o indirecta amb la cooperació i la solidaritat internacional, així com estendre aquests valors entre la ciutadania del municipi. 

Consell Escolar Municipal

Descripció

El Consell Escolar Municipal de Torroella de Montgrí-l’Estartit és l’òrgan de participació de la comunitat educativa amb funcions de consulta, assessorament i de propostes relacionades amb l’educació.
 

Més informació: 
Àrea d’Educació
Casa Pastors
C. Major, 31
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 73 01
Fax 972 75 74 37
E-mail: mgtapies@torroella-estartit.cat

 

Enllaç http://www.torroella-estartit.cat/serveis-municipals/educacio/cem.html

Consell Municipal d'Esports

Descripció

El Consell Municipal de l’Esport és un òrgan de participació ciutadana que té per objectiu servir d’òrgan consultiu i d’assessorament de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i estimular i canalitzar la participació de la ciutadania i de les seves entitats i associacions en la gestió dels afers relatius a l’àmbit de l’esport, a més d’oferir un espai de reflexió i d’influència ciutadana.

 

Més informació: 
Àrea d’Esports
Pavelló Poliesportiu
Ronda de Pau Casals s/n
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 76 07 04
Fax 972 76 07 04
Adreça electrònica: esports@torroella-estartit.cat

Enllaç http://torroella-estartit.cat/web/doc_download/1012-acta-del-ple-de-3-de-setembre-de-2015.html

Consell Municipal de Salut

Descripció

El Consell Municipal de Salut és un òrgan sectorial de participació ciutadana en l'àmbit de la salut, que té per objectius crear espais de reflexió que integrin les òptiques polítiques, tècniques i ciutadanes per tal de tenir una visió més global i estratègica; assesorar i donar elements de validació dels programes duts a terme per l'administració; i promoure acords entre l'Ajuntament, entitats, agents de la salut i altres administracions. 

La creació del Consell Municipal de Salut ha rebut una subvenció de la Diputació de Girona durant l'any 2015, per promoure consells sectorials de participació ciutadana.  

Més informació: 
Àrea de Salut
C. Hospital, 18
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 88 12
Fax 972 76 02 36
Adreça electrònica jpujol@torroella-estartit.cat

Enllaç http://torroella-estartit.cat/web/doc_download/1042-acta-del-ple-de-5-de-novembre-de-2015.html

​Consell Municipal de Patrimoni Natural i Cultural

Descripció

El Consell Municipal de Patrimoni Natural i Cultural és un òrgan consultiu amb representants de tots els partits polítics municipals, entitats de caire mediambiental i patrimonial del municipi i tècnics municipals. El Consell té com a objectiu vetllar per fomentar la participació dels agents implicats en l’estudi, protecció  i recuperació del patrimoni cultural i natural.

Més informació: 
Àrea de Medi Ambient
C. Hospital, 18
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 88 12
Fax 972 76 02 36
Adreça electrònica jpujol@torroella-estartit.cat

Enllaç http://torroella-estartit.cat/ajuntament/ordenances-i-reglaments-municipals/doc_download/37-estatuts-del-consell-municipal-per-a-la-gestio-del-patrimoni-natural-i-cultural-.html

Consell Municipal per a la Convivència

Descripció

El Consell Municipal per a la Convivència és el principal òrgan de participació ciutadana del Pla local d’acollida i convivència de Torroella de Montgrí – l’Estartit. En formen part persones representants dels grups polítics municipals i persones a títol individual que volen contribuir a un major coneixement i entesa entre totes les persones residents al municipi.

Més informació: 
Àrea d'Acció Social
C. Dolors, 7
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 88 12
Fax 972 76 02 36
Adreça electrònica csalas@torroella-estartit.cat

Enllaç http://torroella-estartit.cat/ajuntament/ordenances-i-reglaments-municipals/doc_download/409-estatuts-del-consell-municipal-per-a-la-convivencia-de-torroella-de-montgri-lestartit.html

Consells de Barri

Descripció

Els consells de barri són òrgans de participació ciutadana consultius, per rebre opinions i propostes dels ciutadans respecte del funcionament del barri. Actualment, l’Ajuntament té creats 5 consells de barri, que es reuneixen 2 cops a l’any. 

• Consell de Barri de l’entorn del carrer Figueres
• Consell de Barri de la zona de la Creu de la Rutlla
• Consell de Barri del nucli antic de Torroella de Montgrí
• Consell de Barri de la zona nord
• Consell de Barri de la Bolleria i Sobrestany

 

Més informació: 
Àrea de Participació Ciutadana
Plaça de la Vila, 1
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 88 09
Fax 972 76 02 36
Adreça electrònica participacio@torroella-estartit.cat

Enllaç http://torroella-estartit.cat/serveis-municipals/participacio/consells-de-barri.html