Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

L’AJUNTAMENT DE TORRELLES DE FOIX INCORPORA L’APLICACIÓ MÒBIL COMUNICAT-I PER ESTABLIR UNA RELACIÓ MÉS DIRECTA AMB ELS CIUTADANS

2 de febrer de 2019

L’APP permet a la ciutadania comunicar incidències geolocalitzades de #torrellesdefoix, rebre alertes, estar al corrent de la informació municipal i opinar sobre projectes i iniciatives locals

L’aplicació ja està disponible per a mòbils IOS i Android en català, castellà i anglès

Els veïns i veïnes de Torrelles de Foix ja poden descarregar-se gratuïtament als seus mòbils l’aplicació Comunicat-i, una nova APP per gaudir d’una millor i eficient relació i comunicació amb l’Ajuntament. Comunicat-i de #torrellesdefoix és una nova aplicació que porta a l’àmbit local la revolució col·laborativa que està transformant la societat i que facilita que la ciutadania s’impliqui i participi en el dia a dia de la gestió de cada població.

L’APP Comunicat-i compta amb nombroses avantatges. Entre d’altres funcions permet als veïns poder notificar de manera molt senzilla, i amb una fotografia geolocalitzada de mòbil, qualsevol incidència del municipi com ara un contenidor d’escombraries ple a vessar; un semàfor avariat o un fanal que no funciona. D’aquesta manera, el serveis municipals rebem tota la informació en temps real, la qual cosa permet gestionar millor la seva resolució. La notificació de l’avís és totalment anònima.

Comunicat-i també permet visualitzar el Twitter oficial de #torrellesdefoix fins i tot sense ser-ne usuari, rebre tota mena d’informació així com alertes Push que, donat el seu enviament immediat, facilita la transmissió de comunicats urgents, situacions d’emergència, notificacions de darrera hora permanentment actualitzades, etcètera.

Així mateix, Comunicat-i disposa d’una innovadora funció perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre els projectes o les iniciatives que l’Ajuntament consideri, implicant d’aquesta manera als veïns i veïnes en processos de consulta per entendre millor des del consistori les seves necessitats.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix vol reforçar la seva aposta per una administració oberta i transparent amb una APP que, per primera vegada en l’administració local, combina les avantatges dels telèfons intel·ligents i dels nous sistemes de gestió col·laborativa en les anomenades smart cities.

A més d’una aplicació mòbil per al ciutadà, el sistema, desenvolupat per AGBAR dins el seu programa d’innovació, inclou un portal web exclusiu perquè l’Ajuntament pugui gestionar de forma àgil les incidències rebudes, fer enquestes de satisfacció i visualitzar en temps real estadístiques i informes.

Els veïns i veïnes ja poden descarregar-se de manera gratuïta aquesta aplicació des dels seus dispositius Android com IOS als següents enllaços:

iOS

Android