Aquí trobaràs els perfils i trajectòries professionals dels representants polítics locals i dels titulars dels òrgans directius de l'ens i dels organismes vinculats. També hi ha les seves dades de contacte i les seves retribucions. En el cas dels alts càrrecs, també les declaracions d'activitats, patrimonials i interessos.

Dídac Nadal Abad

Junts per Tarragona

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Plenari
  • Regidor

Retribució anual bruta: 41.108,73

Nascut a Tarragona l’any 1977, és llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili i postgrau en Dret Administratiu i Urbanístic (URV), en Gestió Urbanística (UPC), en Valoracions Urbanístiques (UPC) i en Reparcel·lacions Urbanístiques (UPC). Actualment, exerceix d’advocat al despatx de Nadal Advocats.

Pare de l’Arnau i del Miquel i marit de la Judit, en Dídac Nadal és una apassionat de l'esport. Participa en triatlons, quadriatlons, maratons, travessies de natació i curses a peu i en caiac, i té un estret vincle amb el Club Natació Tàrraco. També està molt vinculat al santuari de Loreto, i és membre de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), de la Creu Roja i de l’Agència de l'ONU per als Refugiats (ACNUR).

Treballador i inquiet, la seva prioritat és millorar la qualitat de vida dels tarragonins i tarragonines.