Necessites contactar amb el responsable de comunicació de l'ens? Et facilitem les seves dades perquè ho puguis fer amb facilitat i rapidesa.

Anna Basas i Jaumandreu

Càrrec Regidora de Comunicació

Correu electrònic basasja@diba.cat

Telèfon 937631024

Pau Pujades Puignou

Càrrec Responsable comunicació

Correu electrònic scvl.comunicacions@diba.cat

Telèfon 937631024

Des de l’àmbit de comunicació es porta a terme la informació, cobertura i difusió del dia a dia de l’Ajuntament i de les activitats que es realitzen al municipi a la pàgina web i a les xarxes socials. També es realitza l’actualització, manteniment i renovació dels diferents apartats de la pàgina web. L’elaboració de la revista del poble “La Cebrianenca”  amb periodicitat trimestral també va a càrrec d’aquesta àrea. Una altra de les tasques de comunicació és la dinamització de la ràdio municipal per enfortir els canals de comunicació del poble. En aquest sentit, la persona responsable s’encarrega de dinamitzar la programació i d´enregistrar les sessions del Ple. La promoció de campanyes informatives a partir d’un pla de comunicació és un altre dels àmbits d’actuació d’aquesta àrea.

 

En l'actualitat, la persona tècnica resposable de comunicació és en Pau Pujadas i la regidora de l´àrea l’ Anna Basas i Jaumandreu.