En aquest apartat trobareu els indicadors que reflecteixen la transparència de l'ens.

El nivell de transparència de la gestió realitzada per l'Ajuntament de Sant Llorenç Savall s'avalua a través de diversos indicadors, que designen quina informació ha d'estar publicada al web municipal, establerts per:

1. L'Índex de Transparència d'Ajuntaments (ITA), elaborat per l'organització no governamental Transparency International España dedicada a combatre la corrupció, que congrega la societat civil, el sector privat i els governs en una vasta coalició global.

2. El Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona i el seu segell de transparència Infoparticipa, pretén valorar a través de 52 indicadors el grau de transparència que tenen totes les institucions públiques. Podeu consultar el MapaInfoparticipa.

3. Els indicadors de la nova Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat de Catalunya.

4. Informe anual de transparencia del Síndic de Greuges de Catalunya http://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=356

L'objectiu és aconseguir un Ajuntament obert a la ciutadania que fomenti la participació, fent possible el seguiment de l'activitat municipal per part dels veïns i veïnes de Sant Llorenç Savall.