Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Mercè Maseda Fernàndez

Regidora a l'oposició

Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet

  • Càrrec electe
  • Ple Municipal

Indemnitzacions anuals (Màxim): Per assistència als Plens Municipals: 270 euros si és ordinari i 135 euros si és extraordinari

Biografia

Llicenciada en farmàcia, ha tingut, durant 23 anys, una empresa de subministrament de material mèdic a clíniques. És voluntària a Càritas Sallent i gaudeix col·laborant amb Ràdio Sallent.

Va néixer a Barcelona el 1963 i té 2 fills. Sallent és el poble que l'ha acollit des de fa 11 anys. És el poble de la família del seu marit, i ara el seu també.

Li encanta el bricolatge, fer petites reparacions a casa, la decoració, la informàtica, les xarxes socials i la jardineria. És optimista, activa, li agrada parlar amb la gent, escoltar i compartir les històries personals.

Està d'acord que hi hagi una llei que permeti l'avortament, el divorci, el matrimoni de persones que s'estimen siguin del sexe que siguin. Pateix al mirar el Mediterrani. Té gos, gat i gallines, intenta ser ecològica i respectuosa amb el medi ambient i les persones. Té un petit hort i li agrada tot tipus de música.

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats

Alcalde: Oriol Ribalta i Pineda (ERC)

1a Tinent d'Alcalde: Silvia Tardà i Serrano (ERC)

2a Tinent d'Alcalde: Neus Solà i Martinez (ERC) 

3r Tinent d'Alcalde: Carme Escámez i Coll (ERC)

4t Tinent d'Alcalde: Cristina Luna i Ruiz (ERC)

Regidor: Miquel Estruch i Capdevila (ERC)

Regidor: Diego Miranda i Morales (ERC)

Regidor: David Saldoni i de Tena (JxS)

Regidora: Marta Cullerés Sanchez (JxS)

Regidor: Salvador Sibila i Cucurull (JxS)

Regidora: Mercè Maseda i Fernàndez (JxS)

Regidor: Guillem Cabra i Cortès (FP)

Regidora: Clara Ferrés Jiménez (FP)