Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Diego Miranda Morales

Regidor

ERC

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Ple Municipal

Va néixer a Sallent l'any 1975. Actualment, treballa a mitja jornada com a Cap de Fàbrica i Producció en una empresa del sector de l’alimentació animal, ubicada a Sallent. Va cursar l’EGB a l’Escola Claret de Sallent i la Formació Professional de 2n grau a l’E.T.P.D. de Navàs.

L'any 2019 es va presentar a les eleccions municipals, com a independent, ocupant el lloc número 5 de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sallent. Com a regidor de l'Ajuntament de Sallent gestiona les àrees municipals de Cultura, Festes, Esports, Cooperació, Sanitat i Promoció de la Salut.

Al llarg dels anys ha format part de diverses entitats de la Vila: a Ràdio Sallent com a locutor i posteriorment com a membre del Consell d’Administració; va formar part durant anys de l’entitat El Carrilet, entitat organitzadora del Carnaval de Sallent; i actualment forma part de l’entitat Els Barbuts de Sallent.

Durant anys va formar part del C.E. Sallent com a jugador de diverses categories des de benjamins fins a juvenils. També de l’A.E. Sallent com a jugador i entrenador de futbol sala, i és soci de l’A.S.C.F.

Es defineix com una persona enamorada del seu poble, les seves tradicions i el seu bé més preuat: la seva gent. Casat amb una sallentina, pare d’una nena i un nen que estudien a l’Escola Torres Amat de Sallent.

 

Regidories 

  • Cultura
  • Festes
  • Cooperació
  • Esports
  • Sanitat i Salut pública 

 

 

 

 

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats

Alcalde: Oriol Ribalta i Pineda (ERC)

1a Tinent d'Alcalde: Silvia Tardà i Serrano (ERC)

2a Tinent d'Alcalde: Neus Solà i Martinez (ERC) 

3r Tinent d'Alcalde: Carme Escámez i Coll (ERC)

4t Tinent d'Alcalde: Cristina Luna i Ruiz (ERC)

Regidor: Miquel Estruch i Capdevila (ERC)

Regidor: Diego Miranda i Morales (ERC)

Regidor: David Saldoni i de Tena (JxS)

Regidora: Marta Cullerés Sanchez (JxS)

Regidor: Salvador Sibila i Cucurull (JxS)

Regidora: Mercè Maseda i Fernàndez (JxS)

Regidor: Guillem Cabra i Cortès (FP)

Regidora: Clara Ferrés Jiménez (FP)