No saps si aquest ens té aprovat algun pla o programa, anual o pluriennal, que estableixi les directius estratègiques de les polítiques públiques? Si en té, aquest és el lloc on consultar-los.

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Rubí

Descripció L’objectiu del pla és definir les estratègies de futur en matèria de mobilitat, en consonància amb el foment dels modes de desplaçament més sostenibles (a peu, en bicicleta i en transport públic), la cohesió social i la defensa del medi ambient, garantint una millor qualitat de vida per a totes les persones que resideixen, teballen i desenvolupen les seves activitats al municipi.

Àmbit Mobilitat

Documents Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Rubí

II Pla d'Igualtat per a la Ciutadania de Rubí (2021 - 2024)

Descripció El Pla d'Igualtat per a la Ciutadania de Rubí, aprovat al ple del mes de març de 2021, representa el compromís constant de l’Ajuntament amb les dones i la visió feminista que impregna el desenvolupament del govern municipal, amb diferents mesures per ajudar a impulsar la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes, així com a eliminar qualsevol discriminació que pugui donar-se per raó de sexe, orientació sexual, i/o identitat de gènere.

Àmbit Igualtat i ciutadania

Documents Pla d'Igualtat per a la Ciutadania de Rubí

Pla local de residus municipals (2019-2025)

Descripció És el full de ruta per planificar les estratègies de prevenció, reutilització i gestió de residus a aplicar per adequar la gestió dels residus a un nou marc social, tècnic i econòmic. El pla es va aprovar definitivament pel Ple del 23 de juliol del 2020 per majoria absoluta.

Àmbit Medi Ambient

Documents Pla local de residus muncipals

Pla d'Estalvi i Eficiència Energètica (2023-2025)

Descripció Aprovat per unanimitat al Ple municipal de febrer 2023, consta de 44 mesures amb l’objectiu de reduir de forma ambiciosa el consum municipal d’energia i aigua en el context de crisi econòmica i climàtica (estalvi anual de 1,9 milions d’euros i 1.757 t de CO2).

Àmbit Eficiència energètica

Documents Pla d’Estalvi i Eficiència Energètica (2023-2025)

Pla director Rubí Brilla 2030

Descripció Aquest projecte és una eina estratègica de ciutat que lidera la transició energètica local, generant accions dirigides a l’estalvi i l’eficiència energètica en tots els sectors de la ciutat i a l’increment de l’ús de les energies renovables al municipi.

Àmbit Eficiència energètica

Documents Pla director Rubí Brilla 2030

Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR)

Descripció La TCIR és un òrgan de concertació i governança on els agents d’interès del territori, l’empresa i el coneixement treballen conjuntament en la definició i implantació de polítiques de proximitat per al desenvolupament econòmic del municipi

Àmbit Serveis a l'empresa

Documents Acord de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR)

Pla Estratègic de Govern Obert (2021-2030)

Descripció El pla es basa en tres eixos de treball: impulsar la transparència, l’ètica i la integritat en la gestió, fomentar la participació de la ciutadania en la presa de decisions i potenciar el treball en xarxa, que desplegaran un seguit d’accions amb la vista posada al 2030.

Àmbit Govern Obert

Documents Pla Estrategic de Govern Obert 2021-2030-def.pdf

Pla de mandat 2019-2023

Descripció El document marca l’estratègia i les actuacions polítiques prioritàries, així com un seguit de compromisos que adopta l’organització amb tots els rubinencs i rubinenques, tots ells alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenbible.

Àmbit Gerència

Documents Pla de mandat 2019-2023

Pla local d'habitatge de Rubí (2021-2027)

Descripció El Pla local d’habitatge de Rubí (PLH) és el document que detalla els objectius, estratègies i actuacions que l’Ajuntament desenvoluparà en els propers sis anys per garantir un habitatge digne i assequible a la ciutadania.

Àmbit Urbanisme

Documents Pla local d'habitatge de Rubi

Agenda Urbana de Rubí

Descripció Aprovar el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Rubí (AUR) que té per objectiu principal establir un marc estratègic per al desenvolupament urbà sostenible

Àmbit Gerència

Documents Certificat aprovació Agenda Urbana
Pla d'Acció Agenda Urbana de Rubí