Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

OVIDI CRISTIAN POPESCU

Regidor

JxPSiP-JUNTS

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Comissió Especial de Comptes
  • Ple Municipal
  • Comissió Interàrees Permanent
  • Comissions Informatives Permanents

Lloc de naixement: Pitesti (Rumania)

Data de naixement: 16 de març 1978

Indemnitzacions anuals (Màxim): Any 2021 - Ple (13)= 3525.6 € / Consell Municipal (7) = 773.43 € / C. I. Permanent (12) = 1325.88 € / C. Interàrees (51) = 8761.8 € / Comissió de Comptes (1) = 110.49 € / TOTAL (Brut) = 14497.2 €

Va néixer el 16 de març del 1978 a Pitesti ( Rumania ) on va viure fins els 25 anys i despres va venir a Catalunya concretament a Palau-solità i Plegamans on viu desde l’any 2003. Esta casat i és pare de família nombrosa ( dues nenes i un nen ). Es economista llicenciat a la Universitat de Management i Marketing Constantin Brancoveanu de Pitesti. Abans de venir a Catalunya va treballar en el departament comercial d’una fabrica d’automoció , va tenir un petit negoci lligat a la hostelería i va arribar a tantejar amb la política sent el president d’una organització política de joventut. Un cop a Catalunya, tota la seva trajectoria profesional es desenvolupa dins de la hostelería i ara mateix ès el propietari d’un bar-restaurant. Li agrada fer esport i sempre que pot s’escapa a la muntanya per fer alguna ruta o algún cim amb la familia o amb amics.

Contacta amb Ovidi

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats
Oriol Lozano

Càrrec Alcalde

Partit ERC-AM

Àrea Alcaldia

Data nomenament 15-06-2019

Correu electrònic lozanoro@palauplegamans.cat

Sexe Home

Aquest apartat respon a l’obligació establerta a l’article 9.1.a) de la Llei 19/2014 de publicar la informació relativa als càrrecs electes (nom i cognom, partit, càrrec, àrea, a quins òrgans de govern i comissions s’integren, així com una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional.

En el present enllaç podeu consultar la informació esmentada relativa a una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional, tant de les persones que formen part del govern com de les que no.