Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Foto JORDI PUJOL LOZANO

JORDI PUJOL LOZANO

5è Tinent d'Alcalde

JxPSiP-JUNTS

  • Càrrec electe
  • Portaveu
  • Membre d'equip de govern
  • Junta de Portaveus
  • Junta de Govern Local
  • Comissió Especial de Comptes
  • Ple Municipal
  • Comissió Interàrees Permanent
  • Comissions Informatives Permanents

Indemnitzacions anuals (Màxim): Any 2021 - Ple (13)= 3525.6 € / Junta Portaveus (12) = 723.24 € / Consell Municipal (12) = 1325.88 € / JGL (26) = 1567.02 € / C. I. Permanent (10) = 1104.9 € / C. Interàrees (53) = 9105.4 € / Comissió de Comptes (1) = 110.49 € / TOTAL (Brut) = 17462.53

Va néixer al 1968 a Barcelona. Des d'aleshores ha passat els caps de setmana i els estius a Palau-solità i Plegamans, on viu des del 1993. És pare de dues nenes. 'Sóc un apassionat per les bones relacions humanes, en les que hi crec fermament', afirma. Es considera 'autodidacte'. Té estudis de Formació Professional de 2n grau, en la branca química. Ha estat durant molts anys responsable de laboratori a la indústria química i actualment duu a terme un projecte professional amb un equip tècnic en una empresa del sector químic. Ha col·laborat activament durant més de 10 anys en l'AMPA de l'Escola Josep Maria Folch i Torres. Des del 2009 és president de l'Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans i tresorer de la Federació Catalana de Pessebristes.

Contacta amb Jordi

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats
Oriol Lozano

Càrrec Alcalde

Partit ERC-AM

Àrea Alcaldia

Data nomenament 15-06-2019

Correu electrònic lozanoro@palauplegamans.cat

Sexe Home

Aquest apartat respon a l’obligació establerta a l’article 9.1.a) de la Llei 19/2014 de publicar la informació relativa als càrrecs electes (nom i cognom, partit, càrrec, àrea, a quins òrgans de govern i comissions s’integren, així com una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional.

En el present enllaç podeu consultar la informació esmentada relativa a una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional, tant de les persones que formen part del govern com de les que no.