Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

IGNASI FARGAS ROCA

4t Tinent d'Alcalde

ERC-AM

  • Càrrec electe
  • Portaveu
  • Membre d'equip de govern
  • Junta de Govern Local
  • Comissió Especial de Comptes
  • Ple Municipal
  • Comissió Interàrees Permanent
  • Comissions Informatives Permanents

Lloc de naixement: Barcelona

Data de naixement: 05 de maig 1993

Retribucions totals rebudes d'aquesta entitat l'any anterior (exercici liquidat): 2022: 15359.18 € (assistència a òrgans)

Nascut a Barcelona el 5 de maig del 1993, ha viscut a Palau bona part de la seva vida. Durant un breu període de temps va anar a viure a Barcelona, però en va tornar quan tenia 8 anys. Es considera palauenc com qualsevol altre. La primera escola que va trepitjar va ser l'Escola Bressol El Sol, més tard va passar per l'escola Folch i Torres i, més tard, l'Escola Palau. L'ESO i el Batxillerat els va cursar a l'INS Ramon Casas i Carbó. Més tard, va estudiar un grau en Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i, tot seguit, un màster de formació del professorat a la mateixa universitat. Durant molts anys, va jugar a bàsquet al club municipal. Actualment treballa de professor de català a l'INS Estela Ibèrica de Santa Perpètua de Mogoda.

Contacta amb Ignasi

Carta de serveis de OAMR

Indemnitzacions Ignasi Fargas 2022

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats
Oriol Lozano

Càrrec Alcalde

Partit ERC-AM

Àrea Alcaldia

Data nomenament 15-06-2019

Correu electrònic lozanoro@palauplegamans.cat

Sexe Home

Aquest apartat respon a l’obligació establerta a l’article 9.1.a) de la Llei 19/2014 de publicar la informació relativa als càrrecs electes (nom i cognom, partit, càrrec, àrea, a quins òrgans de govern i comissions s’integren, així com una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional.