Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

IGNASI FARGAS ROCA

4t Tinent d'Alcalde

ERC-AM

  • Càrrec electe
  • Portaveu
  • Membre d'equip de govern
  • Junta de Govern Local
  • Comissió Especial de Comptes
  • Ple Municipal
  • Comissió Interàrees Permanent
  • Comissions Informatives Permanents

Lloc de naixement: Barcelona

Data de naixement: 05 de maig 1993

Indemnitzacions anuals (Màxim): Any 2021 - Ple (13)= 3525.6 € / Junta Portaveus (2) = 120.54 € / Consell Municipal (10) = 1104.9 € / JGL (25) = 1506.75 € / C. I. Permanent (11) = 1215.39 € / C. Interàrees (51) = 8761.8 € / Comissió de Comptes (1) = 110.49 € / TOTAL (Brut) = 16345.47

Nascut a Barcelona el 5 de maig del 1993, ha viscut a Palau bona part de la seva vida. Durant un breu període de temps va anar a viure a Barcelona, però en va tornar quan tenia 8 anys. Es considera palauenc com qualsevol altre. La primera escola que va trepitjar va ser l'Escola Bressol El Sol, més tard va passar per l'escola Folch i Torres i, més tard, l'Escola Palau. L'ESO i el Batxillerat els va cursar a l'INS Ramon Casas i Carbó. Més tard, va estudiar un grau en Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i, tot seguit, un màster de formació del professorat a la mateixa universitat. Durant molts anys, va jugar a bàsquet al club municipal. Actualment treballa de professor de català a l'INS Estela Ibèrica de Santa Perpètua de Mogoda.

Contacta amb Ignasi

Carta de serveis de OAMR

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats
Oriol Lozano

Càrrec Alcalde

Partit ERC-AM

Àrea Alcaldia

Data nomenament 15-06-2019

Correu electrònic lozanoro@palauplegamans.cat

Sexe Home

Aquest apartat respon a l’obligació establerta a l’article 9.1.a) de la Llei 19/2014 de publicar la informació relativa als càrrecs electes (nom i cognom, partit, càrrec, àrea, a quins òrgans de govern i comissions s’integren, així com una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional.

En el present enllaç podeu consultar la informació esmentada relativa a una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional, tant de les persones que formen part del govern com de les que no.