Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Foto LAURA NAVARRO CEBALLOS

LAURA NAVARRO CEBALLOS

3a Tinenta d'Alcalde

JxPSiP-JUNTS

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Junta de Govern Local
  • Comissió Especial de Comptes
  • Ple Municipal
  • Comissió Interàrees Permanent
  • Comissions Informatives Permanents

Retribució anual bruta: 38.723,02

Va néixer al 1976 i ha viscut des d’aleshores a Palau-solità i Plegamans. “No he sortit del poble”, diu amb un somriure. Està casada i és mare de dues nenes. Va cursar la primària a l’Escola Josep Maria Folch i Torres. Va estudiar BUP i COU també a Palau-solità i Plegamans, abans de superar la Selectivitat. “Sóc de la promoció que va inaugurar l’Institut Ramon Casas i Carbó”, recorda. De fet, va començar a estudiar secundària a l’edifici que avui acull l’Escola Bressol el Sol. Ha cursat Comerç Internacional a la UOC i actualment estudia Direcció i Administració de PYMES a la mateixa universitat. A més, ha realitzat estudis d’operadora de fonts radioactives, ‘visual merchandising’, tècniques de vendes, idiomes… Està vinculada a diverses entitats culturals del poble des de la infància. Primer, a la Societat Coral la Unió, després en un grup coral juvenil. També forma part des de fa anys de les Colles del Ball de Gitanes del poble, on actualment és membre de la junta.

Contacta amb laura

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats
Oriol Lozano

Càrrec Alcalde

Partit ERC-AM

Àrea Alcaldia

Data nomenament 15-06-2019

Correu electrònic lozanoro@palauplegamans.cat

Sexe Home

Aquest apartat respon a l’obligació establerta a l’article 9.1.a) de la Llei 19/2014 de publicar la informació relativa als càrrecs electes (nom i cognom, partit, càrrec, àrea, a quins òrgans de govern i comissions s’integren, així com una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional.

En el present enllaç podeu consultar la informació esmentada relativa a una breu biografia i/o currículum i perfil laboral o professional, tant de les persones que formen part del govern com de les que no.