Què opinen els grups municipals del Govern i de l'oposició? I quines són les seves propostes? Consulta-les aquí.

Mocions presentades al Ple de l'Ajuntament.

Sessió

Descripció moció

Votacions

Resultat

25/3/2021

Moció dels grups municipals d’ERC-AM i Montgat en Comú Podem, per a la creació d’una taula de treball d’informació i debat per a formular les propostes del municipi de Montgat a l’àrea Metropolitana de Barcelona en l’àmbit de l’aprovació del Pla Director Urbanístic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (PDUM).

A favor: 8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM,  MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS.

En contra: 9 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, JUNTS PER MONTGAT, SOM i del Regidor no adscrit. 

Desestimada
25/3/2021

Moció del grup municipal d’ERC-AM, per a la millora de la xarxa de vigilància metropolitana de contaminació atmosfèrica a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aprovada per unanimitat

Aprovada
25/3/2021

Moció dels grups municipals de SOM, Montgat en Comú Podem i Montgat guanya- Més-Iniciativa i Compromís, per el suport al sistema de dipòsit, devolució i retorn d'envasos (SDDR).

A favor: 16  dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, PSC-CP,  JUNTS PER MONTGAT, SOM, MONTGAT EN COMÚ PODEM, MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS i Regidor no adscrit.

Abstenció: 1 Regidor del grup municipal de JUNTS PER MONTGAT.

Aprovada
25/2/2021

Moció dels grups municipals d’ERC-AM i Montgat en Comú Podem, d’adhesió al pacte per l'estabilitat institucional (III addenda de l’acord sobre un codi de conducta política en relació amb el transfuguisme a les institucions democràtiques), per a rebutjar el transfuguisme com a pràctica de corrupció política.

A favor: 8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM,  MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS.

En contra: 9 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, JUNTS PER MONTGAT, SOM i del Regidor no adscrit.  

Desestimada
25/2/2021 Moció dels grups municpals d’ERC-AM i Montgat en Comú Podem, en defensa de la llibertat d'expressió artística i en solidaritat amb Pablo Hasél.

A favor: 10 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, JUNTS PER MONTGAT, MONTGAT EN COMÚ PODEM, MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS.

Abstencions: 7 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, JUNTS PER MONTGAT, SOM i del Regidor no adscrit.  

Aprovada
25/2/2021 Moció dels grups municpals d’ERC-AM, Junts per Montgat i Montgat en Comú Podem, de suport a l'Amnistia.

A favor: 12 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, JUNTS PER MONTGAT, MONTGAT EN COMÚ PODEM, MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS i PSC-CP.

Abstencions: 5 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, SOM i del Regidor no adscrit.  

Aprovada
28/1/2021 Moció del grup municipal d’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-AM, en suport al Conseller Bernat Solé, acusat de desobediència greu per l’1 d’octubre.

A favor: 12 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, JUNTS PER MONTGAT, MONTGAT EN COMÚ PODEM, SOM, MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS.

 

Abstencions: 5 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, SOM i del Regidor no adscrit.  

Aprovada
17/12/2020

Moció del grups municipal D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-AM I MONTGAT EN COMÚ PODEM, per prendre mesures per evitar l’addicció al joc.

Aprovada per unanimitat Aprovada
17/12/2020

Moció del grup municipal MONTGAT EN COMÚ PODEM instant al Parlament de Catalunya a impulsar i aprovar el nou pacte nacional per la salut pública de Catalunya.

A favor:  14 Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, ERC-AM, SOM, Montgat en Comú Podem i Montgat Guanya - Més Iniciativa – Compromís i del Regidor no adscrit.

Abstencions: 3 dels Regidors del grup municipal de Junts per Montgat.

Aprovada
26/11/2020

Moció dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA-MÉS-INICIATIVA I COMPROMÍS, amb motiu del 25 de novembre, dia internacional contra la violència envers les dones.

Aprovada per unanimitat Aprovada
26/11/2020

Moció dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA-MÉS-INICIATIVA I COMPROMÍS, en defensa de la unitat de la llengua Catalana.

A favor: 13 Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, Junts per Montgat, SOM, Montgat en Comú Podem i Montgat Guanya - Més Iniciativa – Compromís.

Abstencions:  4 dels Regidors del grup municipal del PSC-CP i del Regidor no adscrit.

Aprovada
26/11/2020 Moció dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA-MÉS-INICIATIVA I COMPROMÍS, en relació amb l’escalada militar al Guerguerat, al Sud-Oest del Sàhara Occidental. Aprovada per unanimitat Aprovada
26/11/2020

Moció dels grups municipals d’ERC, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA-MÉS-INICIATIVA I COMPROMÍS, per a la posada en marxa de la Llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge.

A favor: Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, Montgat en Comú Podem i Montgat Guanya - Més Iniciativa – Compromís.

En contra: dels Regidors del grup municipal del PSC-CP i del Regidor no adscrit.

Abstencions: 5 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del Junts per Montgat i
SOM.

Aprovada
13/10/2020

Moció dels grups municipals d'ERC-AM i JUNTS PER MONTGAT, de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d’inhabilitació del President de la Generalitat De Catalunya.

A favor: 9 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, JUNTS PER MONTGAT i SOM.

En contra: 2 dels Regidors del grup municipal del PSC-CP.

Abstencions: 2 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del MONTGAT EN COMÚ PODEM, PSC-CP, SOM, MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS i del Regidor no adscrit.

Aprovada
30/7/2020

Moció dels grups municipals de SOM DE MONTGAT, JUNTS PER MONTGAT, PSC-CP, ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM, MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA - COMPROMÍS i del Regidor no adscrit, per a la suficiència financera dels Ens Locals.

Aprovada per unanimitat

Aprovada

30/7/2020

Moció dels grups municipals D’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM i MONTGAT GUANYA-MÉS-INICIATIVA I COMPROMÍS, en defensa de la proposició de llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge.

A favor: 10 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ-PODEM i MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA COMPROMÍS i SOM DE MONTGAT.

Abstencions: 7 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, JUNTS PER MONTGAT i del Regidor no adscrit.

Aprovada
30/7/2020

Moció dels grups municipals D’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA-MÉS-INICIATIVA I COMPROMÍS, de denúncia de l’espionatge polític.

Aprovada per unanimitat Aprovada
25/6/2020

Moció dels grups municipals D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA – MES – INICIATIVA - COMPROMÍS, SOM DE MONTGAT, de suport a les lluites per a l’eliminació de la discriminació racial.

Aprovada per unanimitat Aprovada
28/5/2020

Moció presentada pels grups municipals D’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA MES - INICIATIVA I COMPROMÍS,  per demanar la flexibilització de les regles fiscals amb la finalitat d’augmentar la capacitat pressupostària del món local.

Aprovada per unanimitat

Aprovada

28/5/2020

Moció presentada pels grups municipals D’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA MES - INICIATIVA I COMPROMÍS, per clarificar les presumptes irregularitats comeses per la Monarquia Espanyola

A favor: 11 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, JUNTS PER MONTGAT, MONTGAT EN COMÚ-PODEM i MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS.

Abstencions: 6 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP,  SOM DE MONTGAT i del Regidor no adscrit. 

Aprovada

27/2/2020

Moció dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEMGRUPS MUNICIPALS D’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA - COMPROMÍS per a la commemoració del dia internacional de les Dones i en suport al moviment feminsta.

A favor: 8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ-PODEM i MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS.
Abstencions: 8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, JUNTS PER MONTGAT, SOM DE MONTGAT i del Regidor no adscrit.

Aprovada

30/1/2020

Moció dels grups municipals d’ERC-AM, MONTGAT EN COMÚ PODEM, JUNTS PER MONTGAT I MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA - COMPROMÍS, pel que fa al rebuig a la Resolució de la Junta Electoral Central respecte el M.H. President de la Generalitat i l'Eurodiputat Oriol Junqueras.

A favor: 12 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, JUNTS PER MONTGAT, MONTGAT EN COMÚ PODEM, SOM, MONTGAT GUANYA - MÉS INICIATIVA – COMPROMÍS.

 

Abstencions: 5 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC-CP, SOM i del Regidor no adscrit.  

Aprovada

28/10/2019

Moció dels grups municipals D’ERC-AM, PSC-CP, JUNTS PER MONTGAT, MONTGAT EN COMÚ PODEM I MONTGAT GUANYA-MES-INICIATIVA I COMPROMÍS en suport a la candidatura de la Sardana

Aprovada per unanimitat Aprovada

28/10/2019

Moció del grup municipal de MONTGAT GUANYA - MÉS - INICIATIVA I COMPROMÍS de rebuig de la Llei de contractes de serveis a les persones Llei Aragonés

A favor: 8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC, MONGAT EN COMÚ PODEM, SOM i MONTGAT GUANYA - MÉS - INICIATIVA I COMPROMÍS.

En contra: 9 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ERC-AM, JUNTS PER MONTGAT i del Regidor no adscrits.

Desestimada

17/10/2019

Moció resposta a la Sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'administia per les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació

A favor: 11 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del ERC-AM, MONGAT EN COMÚ PODEM, JUNTS PER MONTGAT i MONTGAT GUANYA - MÉS - INICIATIVA I COMPROMÍS.

En contra: 2 dels Regidors dels grups municipals del PSC.

Aprovada

26/9/2019 Moció presentada  dels grups municipals d'ERC, MONTGAT EN COMÚ PODEM I JUNTS PER MONTGAT, per a la defensa del refugi i l'acollida i de reconeixement a la tasca de l'ONG PROACTIVA OPEN ARMS

A favor: 13 Regidors i Regidores dels grups municipals del ERC-AM, MONGAT EN COMÚ PODEM, JUNTS PER MONTGAT, SOM DE MONTGAT I MONTGAT GUANYA – MÉS- INICIATIVA I COMPROMÍS

Abstencions: 4 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PSC i C’S.

Aprovada

28/3/2019

Moció dels grups municipals d'ERC.AM i MES per a la consecució de la República Catalana.

 

A favor:  8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/UNIÓ, ERC-AM, MES i Regidor no adscrit.

En contra: 4 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/UNIÓ, C’s i PSC-CP.

Abstencions: 3 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d’ICV i PRE-AR.

 

Aprovada

28/2/2019

Moció del grup municipal de Ciutadans de rebuig de la impunitat i l'indult als encausat pel cop a la democràcia a Catalunya dels mesos de setembre i octubre 2017.

A favor: 2 dels Regidors del grup municipal de C’s.

En contra: 14 dels Regidors i Regidores dels grups muicipals del PDeCAT/UNIÓ, Esquerra-AM, ICV, PRE-AR, MES, PSC-CP i Regidor no adscrit

Desestimada

31/01/19

Moció dels grups municipals de la Corporació per a l’elaboració d’un catàleg local d’arbres i promoure l’elaboració i redacció d’una ordenança municipal que, d’acord amb el catàleg local d’arbres, en garanteixi la seva protecció i la seva conservació.

 

Aprovada per unanimitat

Aprovada

31/05/18

Moció dels grups municipals D’ICV, ERC-AM, PRE-AR, MES, PDeCAT/UNIÓ, PSC-CP I C’S, sobre la sentència del cas de “La Manada”.

 

Aprovada per unanimitat

Aprovada

22/03/18

Moció dels grups municipals de Ciutadans, ERC-AM, ICV, PRE-AR, MES, PSC-CP i PDeCAT/Unió, sobre transparència i estat d’execució de les mocions aprovades pel Ple.

Aprovada per unanimitat

Aprovada

22/2/2018

Moció dels grups municipals d’ERC-AM, ICV, PRE-AR i MES per donar suport a la vaga laboral convocada per CCOO I UGT de 2 hores per torn el dia 8 de Març.

A favor:  12 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/Unió, Esquerra-AM, PSCCP, ICV, PRE-AR i MES.

Abstencions: 2 dels Regidors del grup municipal C’s.

Aprovada

22/2/2018

Moció dels grups municipals d’ICV, ERC-AM, PRE-AR, MES i PDeCAT/Unió per a la protecció i millora del model educatiu català.

A favor: 11 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/Unió, Esquerra-AM, PSC-CP  (Sr. Abad) , ICV, PRE-AR i MES.

En contra: 2 dels Regidors del grup municipal C’s.

Abstenció 1 del Regidor del grup municipal del PSC-CP (Sr. Absil).

Aprovada

22/2/2018

Moció del grup municipal del PSC-CP per reclamar la connexió directa amb autobús de Montgat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

Per unanimitat es deixa la moció sobre la taula

Retirada

22/2/2018

Moció dels grups municipals del PSC-CP, ERC-AM per establir un sistema públic de pensions amb major capacitat de redistribució i reducció de les desigualtats

A favor 12 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/Unió, Esquerra-AM, PSCCP, ICV, PRE-AR i MES.

Abstencions 2 dels Regidors del grup municipals C’s

Aprovada

22/2/2018

Moció dels grups municipals d’ERC-AM, ICV, PRE-AR i MES per revertir les reclamacions de l’IVA a entitats culturals i mitjans de comunicació públics.

A favor 12 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/Unió, Esquerra-AM, PSC-CP, ICV, PRE-AR i MES.

En contra 2 dels Regidors del grup municipal C’s.

Aprovada

25/1/2018

Moció dels grups municipals d’ERC-AM, ICV, PRE-AR i MES pel finançament del transport públic

A favor 10 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del Esquerra-AM, ICV, PSC-CP, PRE-AR i MES

En contra 7 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/Unió, PSC-CP i C’s.

Aprovada

25/1/2018

Moció dels grups municipals de DEL PDeCAT/UNIÓ, PSC-CP i Ciutadans pel que fa al concurs per adjudicar el servei de manteniment general dels espais verds, mobiliari urbà i parcs i infantils de Montgat

A favor 9 dels Regidors i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/Unió, PSC-CP i C’s.

En contra 8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals Esquerra-AM, ICV, PRE-AR i MES.

Aprovada

25/1/2018

Moció del grup municipal del PSC-CP per exigir a la Generalitat l’abonament de deute pendent de les Escoles Bressol

Aprovada per unanimitat

Aprovada

25/1/2018

Moció presentada pel grup municipal de Ciutadans de rebuig a l’augment de les tarifes i a l’actual sistema de finançament del transport públic a la Regió Metropolitana de Barcelona i els municipis gestionats per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM)

A favor 6 dels Regidors  i Regidores dels grups municipals del PDeCAT/Unió i C’s.

En contra: 8 dels Regidors i Regidores dels grups municipals d'Esquerra-AM, ICV, PRE-AR i MES.

Abstencions 2 dels Regidors del grup municipal del PSC-CP

Desestimada