Aquestes són totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

Frederic Trapé i Farrés

Regidoria de comerç, indústria, joventut, cultura i memòria històrica

Junts per Montesquiu (JxCat - Junts)

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • Comissió Informativa
  • Ple municipal
  • Junta de Govern
  • Joventut
  • Indústria
  • Comerç

Lloc de naixement: Montesquiu

Data de naixement: 12 de desembre 1966

Indemnitzacions anuals (Màxim): 100,00 € bruts per assistència a cada sessió de JGL, 100,00 € bruts per assistència a cada sessió de Ple i 40,00 € bruts per assistència a cada sessió de Comissió Informativa

Regidories

Comerç.

Comparteix la regidoria d’Indústria amb Jaume Romeu.

Comparteix la regidoria de Joventut, Cultura i Memòria història amb Núria Soler.

 

Càrrecs i representacions en Organismes

Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura 

Osona Turisme

Dades biogràfiques

Casat el any 2000 i pare de tres fills.

Tècnic electrònic industrial i programador de sistemes industrials.

Diplomat en informàtica, màrqueting, gestió comercial, gestió comptable, gestió de costos, gestió de pressupostos, gestió i administració d´empresa.

Amant dels trens elèctrics, càmeres fotogràfiques mecàniques, càmeres de cine super-8 i de la música.

 

Trajectòria professional

Un cop acabats els estudis tècnics, m´incorporo al mon laboral, com aprenent en l'empresa familiar, dedicada a la fabricació de maquinària. 

Allà mateix, passo per diferents departaments, i començant per baix de tot, vaig adquirint coneixements tècnics de manera pràctica, en totes les matèries.  Al mateix temps, vaig introduint-me en el departament electrotècnic, que era el que jo havia estudiat i m'apassionava.

L'any 1989 passo a ser autònom, creant l'empresa de disseny i fabricació d´automatismes industrials per diferents empreses de la comarca, al mateix temps, vaig cursant diferents diplomatures necessàries per avançar.

L'any 1990 aconseguim patentar un sistema electrònic de control d'eixos, que ens dona ales varis anys, fins que creiem oportú vendre la patent a una empresa reconeguda en el sector electrònic. 

Actualment la nostra empresa, està dedicada i especialitzada en la fabricació i disseny d'equips, en els sectors de la electromedicina i l'alimentació, treballant quasi en exclusiva per dos multinacionals.

 

Trajectòria política

Militant, durant el període sota les sigles de CIU. 

Conjunt de dades que recull totes les persones que han estat escollides democràticament per a representar la ciutadania i el partit al qual pertanyen.

0 Registres carregats