Aquí trobaràs els perfils i trajectòries professionals dels representants polítics locals i dels titulars dels òrgans directius de l'ens i dels organismes vinculats. També hi ha les seves dades de contacte i les seves retribucions. En el cas dels alts càrrecs, també les declaracions d'activitats, patrimonials i interessos.

FRAN MORANCHO LÓPEZ

Lloc de naixement BARCELONA

Data de naixement 25-07-1969

Foto foto

Càrrec Alcalde

Partit polític PSC-CP

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic fmorancho@mont-roig.com

Perfil

ran Morancho va néixer a Barcelona el 28 de juliol de 1969. El 1983, després de passar moltes temporades d’estiu i caps de setmana a Miami Platja s’hi va traslladar a viure definitivament. És a Miami on es forja la seva personalitat política, doncs ja des de molt jove impulsa, juntament amb altres amics, l’Associació de Joves Miramar de Miami Platja, una entitat juvenil reivindicativa. Anys després faria el pas a la política local des de la plataforma ciutadana Miami Per Independents (MPI).

El 1999 va aconseguir la seva primera acta de regidor a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb aquestes sigles. Durant els següents anys va continuar com a regidor, tant de govern com de l’oposició, i el 2007, i ja amb les seves actuals sigles, les del PSC, va ser investit alcalde per primera vegada. A les següents eleccions, les de 2011, tot i guanyar-les, va quedar a l’oposició durant 4 anys. De nou a les municipals de 2015 el PSC va revalidar una victòria que li va permetre, en aquesta ocasió sí, recuperar l’alcaldia durant el mandat 2015-2019.

Fran Morancho va ser reinvestit alcalde de Mont-roig del Camp en la sessió plenària de constitució de la Corporació celebrada el 15 de juny de 2019 al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja.

Trajectòria professional

Pel que fa a la formació:

Grau en Administració i Direcció d’Empreses per la UOC.

Master en Lideratge per la Gestió Política de la UAB.

Diploma en Gestió i Administració Local de la UAB.

En l'àmbit laboral:

Gerent empresa de fabricació i comercialització de mobles de jardí des de l'any 1998 al 2001.

Gerent empresa de mobles i decoració des del 1994 al 2007.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 51938

YOLANDA PÉREZ DÍAZ

Lloc de naixement REUS

Data de naixement 23-08-1981

Foto foto

Càrrec Primera Tinent d'Alcalde

Àrea Regidora de les àrees de Turisme i Impuls Econòmic

Partit polític PSC-CP

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic yperez@mont-roig.com

Perfil

Yolanda Pérez Díaz va néixer el 27 d’agost de 1981. Filla de Miami Platja es defineix a ella mateixa com a amant de l’esport i de la natura. Va estudiar el grau de Relacions Públiques a Reus. En l’àmbit laboral va començar com a guia turística a l’oficina de Turisme de Reus. L’any 2002, va desenvolupar tasques de recepcionista al Càmping Mont-roig. I des de l’any 2006 fins ara, treballa com a autònoma en una agència immobiliària que es dedica al lloguer turístic com a activitat principal. Amb la intenció de millorar el poble es va començar a implicar en els afers del municipi i va ser presidenta de l’associació de comerciants i empresaris de Miami Platja. Tot plegat, finalment, va dur-la a endinsar-se en el món de la política i va entrar al Partit Socialista l’any 2010. De l’any 2011 fins al 2015 va ser regidora de l’Ajuntament a l’oposició, i en el passat mandat va ser regidora d’Impuls Econòmic, ocupació, turisme, comerç i indústria. Actualment, és primera tinent d’alcalde i regidora de les àrees de Turisme i Impuls Econòmic.

Trajectòria professional Autònoma del sector immobiliari.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 29.848

ENRIQUE LÓPEZ GONZÁLEZ

Lloc de naixement MOLLET DEL VALLÈS

Data de naixement 19-09-1976

Foto foto

Càrrec Regidor. 3r Tinent d'Alcalde.

Àrea Regidor de les àrees de Manteniment d’Espais i Equipaments i Hisenda

Partit polític PSC-CP

Portaveu Portaveu del grup polític PSC-CP

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic elopez@mont-roig.com

Perfil

Enrique López González va néixer a Mollet del Vallès, i va arribar a Miami Platja l’any 2006. Des de l’any 2008 treballa a Rexam com a supervisor i anteriorment com a tècnic en reparació i manteniment industrial. Té formació de tècnic polivalent, prevenció de riscos laborals, lideratge, resolució de conflictes, psicologia aplicada al món laboral, i programació neurolingüística. Es va incorporar al PSC al 2013 atès la seva gran implicació en afers socials del municipi, com ara la creació d’associacions, la participació com a vice-president de l’associació Lluna Roja, o bé l’impuls i organització d’una marató per recaptar fons per a fins socials. Sempre encarat a la millora social i dels serveis educatius, té un interès especial pels problemes de manutenció infantil. En el passat mandat va formar part de l’equip de govern com a regidor d’acció social, habitatge social, solidaritat, cooperació, educació, formació i llars d’infants infància i família. Actualment, és tercer tinent d’alcalde i regidor de les àrees de Manteniment d’espais i equipaments i Hisenda.

Trajectòria professional

Supervisior i tècnic en reparació i manteniment industrial.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 19.385

MARIA DEL REMEI BENACH FONT

Lloc de naixement MONT-ROIG

Foto foto

Càrrec 4a Tinent d'Alcalde

Àrea Regidora de les àrees de Cultura, Participació Ciutadana i Polítiques d’Igualtat.

Partit polític PSC-CP

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic mrbenach@mont-roig.com

Perfil

Maria del Remei Benach Font és filla del poble de Mont-roig, on ha viscut des de sempre. Segons les seves pròpies paraules, comença aquesta nova experiència política amb molta il·lusió i ganes de treballar pel poble i pel municipi, amb l'objectiu d'estar a prop de la ciutadania i poder ajudar-la al màxim, així com dur a terme el pla estratègic actual. Pel que fa a la seva formació és Tècnica en Educació Infantil i fins ara ha treballat a la Llar d'Infants Mare de Déu de la Roca, amb nens de 0 a 3 anys, lloc que ha hagut de deixar per ser incompatible amb el seu càrrec públic. D'altra banda, sempre ha participat en les activitats relacionades amb el poble, essent en el passat membre de l'APA, membre del comitè d'empresa de Nostreserveis, i membre de l'associació de pessebristes de Mont-roig. Pel que fa a la trajectòria política, no està afiliada a cap partit i s'ha presentat en aquestes eleccions com a independent, en les eleccions passades es va presentar a la llista del FIC. En la present legislatura és regidora de govern de les àrees de Cultura, Participació Ciutadana i Polítiques d'Igualtat i quarta tinent d'alcaldia pel partit PSC-CP.

Trajectòria professional Tècnica en educació infantil.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 26.568

ÁNGEL REDONDO RUIZAGUIRRE

Lloc de naixement BARCELONA

Data de naixement 16-06-1963

Foto foto

Càrrec 5è Tinent d'Alcalde

Àrea Regidor de les àrees d’Esports, Festes, Entorn Natural i Salut Pública.

Partit polític PSC-CP

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic aredondo@mont-roig.com

Perfil

Ángel Redondo Ruizaguirre va néixer a Barcelona, i va arribar a Miami Platja l’any 1977. Des de 1980 treballa a la central nuclear Vandellòs II, actualment com a cap d’equip de manteniment elèctric. És expert en prevenció de riscos laborals. Molt actiu en el món sindical, des de 1999 és membre del comitè d’empresa com a delegat de CCOO. L’any 2007 va entrar a formar part de l’agrupació local PSC Mont-roig Miami. És membre de la junta directiva del Club de Futbol Miami Platja i està molt implicat amb el món esportiu local. En les anteriors eleccions municipals ja va donar suport a la llista del PSC i en el passat mandat va formar part de l’equip de govern com a regidor d’esports, festes, entitats i joventut, i també com a regidor de recollida i tractament de residus i neteja viària. Actualment, és cinquè tinent d’alcalde i regidor de les àrees d’Esports, Festes, Entorn Natural i Salut Pública.

Trajectòria professional Cap de manteniment elèctric sector nuclear.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 18.505

FRANCISCA ORTIZ SÁNCHEZ

Lloc de naixement MONT-ROIG

Foto foto

Càrrec Regidora

Àrea Regidora de les àrees d’Educació, Gent Gran, Acció Social i Pla de Barris.

Partit polític PSC-CP

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic fortiz@mont-roig.com

Perfil

Francisca Ortiz Sánchez és filla del poble i hi ha viscut des de sempre, tant al nucli de Mont-roig com posteriorment al de Miami Platja, participant activament en la vida del poble. Pel que fa a la formació, és llicenciada en Ciències del Treball a la Universitat Rovira i Virgili, diplomada en Treball Social a l’Escola de Treball Social de Tarragona i diplomada en Turisme a l’escola Universitària de Turisme Bettatur de Tarragona, a més té formació en anglès i alemany i d’altres cursos de reciclatge professional. En relació a l’experiència laboral, ha exercit des de l’any 2000 com a treballadora social i com a tècnica a l’Oficina Provincial de Creu Roja Tarragona en diferents programes i projectes socials, també com a tècnica d’ocupació al Departament d’Ocupació i Formació de Creu Roja fins a l’actualitat. Actualment, s’ha agafat excedència d’aquest últim càrrec per formar part de l’equip de govern i dedicar-se a temps parcial a la Regidoria d’Ensenyament, Acció Social, Gent Gran i Pla de Barris de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. La seva intenció com a càrrec electe va encaminada, segons les seves pròpies paraules, a treballar pel municipi, intentant aportar el màxim de la seva experiència laboral i personal de dedicació als altres, intentant millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi, a facilitar l’entesa entre els dos nuclis principals del municipi, que tant li han aportat, aconseguint benestar emocional en el desenvolupament de la seva tasca.

Trajectòria professional

Treballadora social i tècnica d'ocupació.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 26.568

CRISTINA LLORENS PARDO

Foto foto

Càrrec Regidor

Àrea Regidora de les àrees de Joventut, Residus i Neteja Viària, Transició Energètica i Ecològica.

Partit polític PSC-PC

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic cllorens@mont-roig.com

Perfil

Cristina Llorens Pardo ha viscut a Miami Platja des de sempre, com tota la seva família materna, que es va instal·lar a Miami Platja i va aixecar diversos negocis que, avui dia, després de més de 30 anys, segueixen portant. Té un vincle molt estret amb el municipi que l'ha vist créixer, fet que ha suposat que s'impliqui personalment en el tracte amb les veïnes i els veïns, en tota mena d'activitats, i en associacions dedicades a promoure activitats per a les i els joves del municipi. Pel que fa a la formació, és Graduada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili, i en relació a l'experiència professional, ha dut a terme tasques de gestió, comptabilitat i atenció al públic en diversos negocis del poble a més de desenvolupar les tasques pròpies d'un despatx d'advocats en les pràctiques del Grau. Fins gairebé les passades eleccions va estar treballant a l'Hostal Bar Pardo de Miami Platja. Actualment dedica la seva feina a l'Ajuntament com a regidora de les àrees de Joventut, Residus i Neteja Viària, i Transició Energètica, Ecològica i Sostenibilitat. Segons les seves pròpies paraules, ser regidora del municipi que l'ha vist créixer és un repte professional i personal, i els seus objectius pel mandat són, entre d'altres: seguir impulsant les activitats de joventut ja consolidades i promoure la participació de les i els joves del municipi; adaptar el sistema actual de residus i neteja viària a les necessitats del municipi i dotar-lo dels mitjans òptims per a tal fi; i encarar una àrea completament nova i realment imprescindible en el context actual, com és la de Transició Energètica, Ecològica i Sostenibilitat, amb la major transversalitat possible i fiançant les bases per a les polítiques energètiques del futur del municipi. La rellevància d'aquests projectes i el seu impacte en la població, en el municipi i en el territori fa que la seva gestió sigui prioritària en el seu dia a dia, en benefici de les veïnes i dels veïns.

Trajectòria professional Tasques de gestió, comptabilitat i atenció al públic i tasques pròpies de despatx d'advocat.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 26.568

FRANCISCO CHAMIZO QUESADA

Lloc de naixement TARRAGONA

Data de naixement 04-11-1965

Foto foto

Càrrec Regidor

Àrea Oposició

Partit polític JxMM

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic fchamizo@mont-roig.com

Perfil

Francisco Chamizo Quesada va néixer a Tarragona el 5 de novembre de 1965. Està diplomat en ciències empresarials i treballa en una empresa multinacional en el sector químic a Tarragona. En la legislatura 2011-2015 va formar part del govern com a regidor de Turisme, Urbanitzacions, Pla de Barris i Hisenda, i en la passada legislatura 2015-2019 va ser regidor de la oposició pel partit de CIU. Actualment està com a regidor de l'oposició de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp en representació del partit Junts per Mont-roig Miami.

Trajectòria professional Sector químic.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 3.135

AMÈLIA BARGALLÓ CASTELLNOU

Lloc de naixement MONT-ROIG DEL CAMP

Foto foto

Càrrec Regidora

Àrea Oposició

Partit polític JxMM

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic abargallo@mont-roig.com

Perfil

Amèlia Bargalló Castellnou és filla de Mont-roig del Camp i ha viscut al poble la major part de la seva vida, formant part del teixit associatiu del municipi, principalment com a presidenta i membre del Grup de Teatre els Xuts des de fa 20 anys. Pel que fa a la formació, té la Diplomatura de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, també ha estudiat Ciències Empresarials a la URV i la UOC, i és Tècnic Tributari associada a Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears. La seva trajectòria professional és la següent: va ser empresària del sector hostaler entre els anys 1992 i 1997, i assessora fiscal els últims 25 anys, des del 1994,  a l’empresa Mont-roig Gestió SL, de la qual és administradora solidària i copropietària. Pel que fa a la trajectòria política, no ha tingut mai un càrrec polític ni afiliacions polítiques fins ara. Actualment, és regidora de l’oposició de l’Ajuntament de Mont-roig pel partit de Junts per Mont-roig Miami, amb la intenció de participar, segons les seves paraules, en el govern del poble i aportar el seu treball per aconseguir que Mont-roig del Camp, com a municipi global, sigui un lloc amb vida cultural, comercial, empresarial i esportiva, on es protegeixi el medi ambient, es procuri la cohesió de les seves diferències, on els recursos es destinin eficientment a les seves finalitats, i on es doni suport al mon associatiu i al mon de l’empresa privada per aprofitar el millor de cadascun, en benefici de tots.

Trajectòria professional Empresària i assessora fical.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 2.255

JOSE FRANCISCO MORENO HERRERO

Lloc de naixement REUS

Data de naixement 09-01-1972

Foto foto

Càrrec Regidor

Àrea Oposició

Partit polític JxMM

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic jfmoreno@mont-roig.com

Perfil

Quique Moreno Herrero va néixer el 9 de gener de 1972 a Mont-roig del Camp. És empresari, i actualment exerceix com a gerent en el sector de la construcció. És responsable de l’escola de ciclisme de Mont-roig, exerceix com a director esportiu i està molt implicat amb la millora del món esportiu local. En la passada legislatura 2015-2019 va ser regidor de la oposició pel partit de CIU. Actualment està com a regidor de l'oposició de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp en representació del partit Junts per Mont-roig Miami.

Trajectòria professional Administrador d'empreses d'obres i actualment gerent en el sector de la construcció.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 3.135

IRENE ARAGONÈS GRÀCIA

Lloc de naixement REUS

Data de naixement 27-05-1972

Foto foto

Càrrec Regidora

Àrea Oposició

Partit polític ERC-AM

Portaveu Portaveu del grup polític ERC

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic iaragones@mont-roig.com

Perfil

Irene Aragonès Gràcia va néixer a Mont-roig del Camp el 30 de maig de 1972, és Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat Rovira i Virgili i treballa de professora d’un Programa de Formació i Inserció dins del Pla de Transició al Treball, a Cambrils. Pertany a diverses entitats de Mont-roig, és sòcia d’ACNUR, de Plataforma per a la Llengua, d’Òmnium Cultural, i de l’Assemblea Nacional Catalana, i és membre actiu de l’ANC Territorial a Mont-roig del Camp. Militant des de 2003 d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha format part de la secció local d’ERC a Mont-roig des de la seva creació l’any 2004 com a presidenta, càrrec que ha ocupat fins al 2008. Des de llavors fins a l’octubre del 2015 n’ha sigut vocal, i ara mateix, n’és la portaveu municipal i ocupa la secretaria d’organització. Havia format part de diverses executives comarcals, fins que el febrer de 2011 fou elegida presidenta i reelegida el 2015. Des del 2011 és consellera nacional d’ERC en representació de la comarca. En la passada legislatura va ser regidora a l’oposició i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal i Consellera al Consell Comarcal del Baix Camp, en representació a les comissions del Pla d’Actuacions Comarcal (PAC) i del Reglament de Règim Intern (RRI). Actualment, és regidora de l’oposició pel grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres – Acord Municipal.

Trajectòria professional

Professora a l'Escola d'Adults Rosa dels Vents de Cambrils i, actualment, tutora al Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball de Cambrils a l' Escola d'Hoteleria i Turisme.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 3.135

AARAB ABBAS ABBAS AMIR

Lloc de naixement MARROC

Data de naixement 01-11-1980

Foto foto

Càrrec Regidor

Àrea Oposició

Partit polític ERC-MES-AM

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic aamir@mont-roig.com

Perfil

Abbas Amir Aarab va néixer al Marroc el 3 de novembre de 1980. Viu al municipi des de la seva infància, i actualment es dedica a la conducció de vehicles d'àrids. Està tan implicat al poble que forma part de diverses entitats com ara el Club Atlètic Mont-roig, del qual n’és membre de la junta, i la membre de la colla gegantera del Barri de Dalt de Mont-roig, entre d'altres. Fins i tot es va endinsar en el món polític i forma part del consistori com a regidor de la oposició del partit de ERC-AM en la passada legislatura. Està molt implicat amb la millora del món esportiu i cultural, i té la intenció que el municipi sigui un referent en aquests àmbits. Actualment, és regidor de l’oposició pel grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres – Acord Municipal.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 2.255

MANEL VILAJOSANA FERRANDIZ

Lloc de naixement Súria

Foto foto

Càrrec Regidora

Àrea Oposició

Partit polític ERC-MES-AM

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic mvilajosana@mont-roig.com

Perfil

Manel Vilajosana Ferrandiz és fill de Súria, al Bages, però viu i treballa a Mont-roig des de fa 17 anys, sempre en el món del Turisme. La seva relació amb Mont-roig es remunta als inicis dels anys 80 treballant al Càmping la Torre del Sol, i més enrere encara, d’infant, passant les vacances al Mas Reverter. La seva formació és la següent: Filologia Germànica a la Universitat de Barcelona (1983), Dret a la Universitat des Saarlandes-UOC (1985), i Dret de les activitats turístiques a la UOC (2009). Pel que fa a l’experiència professional ha estat funcionari de carrera a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Manresa, cap de premsa de la subseu olímpica de piragüisme de la Seu d’Urgell dels Jocs de Barcelona’92, i funcionari de carrera també a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell. Actualment, treballa com a director general dels càmpings La Torre del Sol de Mont-roig del Camp i el Templo del Sol de l’Hospitalet de l’Infant. Pel que fa a la trajectòria política, va ser militant del PSC com a conseller nacional des del 1982 fins al 2005, i a partir del 2014, associat a MES-Moviment d’Esquerres com a membre fundador. En relació a això, va ser regidor de l’Ajuntament de Súria pel PSC del 1987 al 1991. Cal anomenar també que és soci d’Òmnium Cultural i de la Plataforma per la Llengua. En el present mandat, és regidor de la oposició de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp pel partit d’Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres – Acord Municipal. Segons les seves pròpies paraules: El meu propòsit com a regidor de Mont-roig és molt senzill i complicat alhora: contribuir amb honestedat a què el nostre municipi sigui un lloc millor on viure”.

Trajectòria professional Funcionari de carrera ajuntament i director general càmpings.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 3.135

FERRAN PELLICER ROCA

Lloc de naixement MONT-ROIG

Data de naixement 19-12-1958

Foto foto

Càrrec Regidor

Àrea Oposició

Partit polític ARA Vx+

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic fpellicer@mont-roig.cat

Perfil

Ferran Pellicer Roca va néixer el 19 de desembre de 1958, i ha viscut sempre al poble. Va començar els estudis d’enginyeria electrònica, tanmateix es va dedicar a l’agricultura com a empresari. En la seva participació en els assumptes del municipi ha format part de vàries associacions i ha sigut president de les AMPA dels CEIP. Quan es van crear els instituts de Mont-roig i Miami va gestionar la implementació dels drets de transport i menjador. Com a polític va ser regidor per primera vegada el 1995. Posteriorment, l’any 2003, va donar suport al partit de CIU, i va ser regidor d’Educació, Serveis Socials i Festes. En el següent mandat, l’any 2007, va continuar com a regidor d’Obra Pública i Serveis, dintre del partit d’Esquerra republicana. Durant la legislatura del 2011 al 2015 va ser Alcalde del municipi. En la passada legislatura va ocupar el càrrec de 1r Tinent d’Alcalde, formant part de l’equip de govern com a Regidor de Manteniment d’infraestructures, espais públics, edificis públics, via pública, parcs i jardins, i essent membre de la Conselleria delegada d’empreses públiques. Actualment, és regidor de l’oposició pel partit Ara Mont-roig Miami – Verds per Més.

Trajectòria professional Agricultor i empresari.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 4.015

ELVIRA MONTAGUD PÉREZ

Lloc de naixement Comunitat Valenciana

Foto foto

Càrrec Regidora

Àrea Oposició

Partit polític ARA-Vx+

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic emontagud@mont-roig.cat

Perfil

Elvira Montagud Pérez és filla de la Comunitat Valenciana, però viu a Mont-roig des de l’any 2000. La seva formació és d’administració i gestió general comptable. Pel que fa a la trajectòria professional ha estat auxiliar administrativa a Terrassa, i posteriorment, ha treballat d’administradora de finques a vàries empreses del municipi. Actualment, és auxiliar administrativa a l’empresa Aircomreus SL. Pel que fa a la seva trajectòria política, ha participat, des de l’any 1999, en l’activitat del municipi com a candidata de la llista electoral del partit. Com a resultat, va ser regidora de l’oposició des de l’any 2007 al 2011. Posteriorment, del 2011 al 2014, va ser regidora de Benestar Social i Ensenyament. Actualment, es regidora de l’oposició pel partit Ara Mont-roig Miami – Verds per Més. Com a regidora té la convicció que els càrrecs públics han de tenir com a objectiu treballar pel municipi i pels seus conciutadans.

Trajectòria professional Administració, gestió comptable i administració de finques.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 3.135

IBANA PACHECO LELMO

Lloc de naixement Mont-roig

Foto foto

Càrrec Regidora

Àrea Oposició

Partit polític C's

Portaveu Portaveu

Membre de Junta de Govern No

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic ipacheco@mont-roig.cat

Perfil

Ibana Pacheco Lelmo és filla del poble i col·labora en vàries entitats i activitats del municipi. En relació a això, és sòcia del Centre Excursionista l’Areny, toca amb la Batucada Miami Sona, i és presidenta de l’AFA de l’Institut Miami. També és membre de la Colla de Carnaval “Los fiesteros” des de fa 12 anys, participant tots els anys en el carnaval de Miami que té cada vegada més participants, i membre també del  “Grupo de los Berberiscos” que participa a la Festa Pirata que es fa anualment. Pel que fa a la formació, és llicenciada en Ciències del Treball, i en relació a la trajectòria professional, és administradora de finques. Pel que fa a la trajectòria política, és la primera vegada que es presenta com a candidata pel partit de Ciutadans, essent actualment, regidora de l’oposició de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per aquest partit. La seva intenció com a càrrec públic és treballar per millorar la vida al poble, amb la creença que Mont-roig és un gran municipi i que s'han d'establir unes prioritats i bones pràctiques per arribar més enllà del que és el municipi avui dia, tot aprofitant les eines de les que ja disposa, organitzant-les i fent-ne un bon ús per arribar als objectius desitjats."

Trajectòria professional Administradora de finques.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 5.775

VICENTE PÉREZ MULA

Lloc de naixement BARCELONA

Data de naixement 17-10-1962

Foto foto

Càrrec 2n Tinent d'Alcalde

Àrea Regidor de les àrees de Seguretat Ciutadana i Cicle Complet de l’Aigua

Partit polític IMM

Portaveu Portaveu del partit polític IMM

Membre de Junta de Govern

Membre de Comissions Informatives

Correu electrònic vperez@mont-roig.com

Perfil

Vicente Pérez Mula va néixer a Barcelona i ha viscut al municipi des de la infància. És aficionat a tot tipus d’esports, i s’ha implicat de forma activa en els afers locals. Va començar la seva trajectòria en associacions i entitats, cosa que el va portar a participar en política per tal de millorar l’entorn i la qualitat de vida de les persones. A nivell professional és autònom del sector de la construcció. Pel que fa a la seva trajectòria política, va ser regidor d’obra pública i serveis a l’Ajuntament des de l’any 2003 al 2007, i posteriorment, va continuar la seva tasca com a càrrec electe amb la regidoria d’urbanisme i obra pública des de l’any 2011 fins el 2015. En la passada legislatura va formar part de l’equip de govern com a regidor d’Urbanisme, obra pública, i impuls de noves zones verdes i infraestructures estratègiques. Actualment, és segon tinent d’alcalde i regidor de les àrees de Seguretat Ciutadana i Cicle Complet de l’Aigua.

Trajectòria professional Empresari del sector de la construcció.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 26.568

INFORMACIÓ CÀRRECS EVENTUALS:

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, en data 19 de juny de 2015, va aprovar la modificació de la plantilla de personal, en la qual es va crear la plaça de personal eventual de Cap de Gabinet d’Alcaldia, grup professional A1, actualment singularitzat a Cap de Govern Obert i Alcaldia, amb la retribució equivalent per la seva categoria d’acord amb la relació de llocs de treball. Aquest càrrec està ocupat actualment per Irene Valdivieso Reche.

Irene Valdivieso Reche és Llicenciada en Periodisme i Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona; té el Postgrau en Participació Ciutadana i Comunicació, i el Postgrau en gestió gerencial local, funció directiva, direcció pública local, i administració pública, ambdós de la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, com a Cap de l’àrea de Govern Obert i Alcaldia de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp assumeix les funcions de cap de Gabinet de l’alcalde i la direcció dels departaments d’Innovació, modernització i Excel·lència Administrativa, Noves Tecnologies, Premsa i Comunicació institucional, i Atenció Ciutadana. També s’encarrega de l’impuls de projectes de digitalització interna, participació ciutadana, Pla de Barris, transparència, campanyes institucionals, disseny d’estratègies comunicatives i creació de marca corporativa.

Anteriorment, va ser també Gerent del Pla de Barris i Cap de Comunicació a l’Ajuntament. Fora de Mont-roig, i en el marc de les institucions públiques va ser directora de centre cívic a l’Ajuntament de Reus i cap de premsa del grup parlamentari EUiA. En l’àmbit privat ha exercit de periodista en mitjans com la Cadena Cope, Catalunya Ràdio o el Diari de Tarragona. També va ser co-directoria i fundadora de l’empresa La Lleonera Comunicació, dedicada a la comunicació estratègica, al disseny i direcció de campanyes de comunicació; assessoria en comunicació política, corporativa i institucional; i elaboració de plans de comunicació per a organismes, administracions públiques, partits polítics i corporacions privades.