En aquest apartat trobareu els indicadors que reflecteixen la transparència de l'ens. 

Infoparticipa

 

Diferents equips de recerca de diferents universitats coordinats des del Grup de Recerca ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona avalua anualment tots els ajuntaments de Catalunya en base a 52 indicadors adaptats a la Llei catalana de transparència.

 

Podeu accedir als resultats obtinguts l'any 2022 i anteriors fent clic aquí.

 

 

Síndic de Greuges

 

La Sindicatura de Greuges realitza anualment una avaluació de l'accés a la informació pública dels diferents municipis de Catalunya. Podeu consultar l'informe específic de l'Ajuntament de Mataró pel 2021.

 

 

Índex de Trànsparència dels Ajuntaments (ITA)

 

L’organització no governamental Transparencia Internacional España elabora periòdicament l’Índex de Transparència dels Ajuntaments (ITA). A través d’un conjunt de 80 indicadors relacionats amb àrees com la gestió economicofinancera, les obres públiques o la contractació, l'ITA avalua el nivell de transparència davant els ciutadans i la societat dels 110 ajuntaments més grans d'Espanya. Podeu consultar els resultats de Mataró de l'edició 2017 fent clic aquí i el rànquing global del mateix any clicant aquí.