Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar disposa de diversos canals per tal que ens faci arribar les seves propostes, idees, queixes, suggeriments, etc. 

Alcaldia Oberta

Si vol adreçar la seva consulta directament a l'Alcalde, pot fer-ho enviant un correu a la següent adreça: alcaldia@ajmalgrat.cat

Consells de Participació 

Aquí trobarà la informació dels diferents Consells de Participació existents a Malgrat de Mar: Actes dels Consells Municipals

 

Xarxes socials

 

L’Ajuntament de Malgrat de Mar disposa d’una pàgina a Facebook per tal de poder seguir de forma dinàmica i visual les darreres notícies i esdeveniments municipals i fer les aportacions que s’escaiguin.

 

https://www.facebook.com/ajmalgrat/

 

A més, ens pot seguir a Twitter per tal de mantenir-se informat en tot moment de la darrera actualitat municipal.

 

https://twitter.com/ajmalgrat

 

També podeu conèixer millor la vila per mitjà de les imatges publicades a Instagram i a Flickr. 

 

https://www.instagram.com/ajmalgrat/

https://www.flickr.com/photos/36720167@N04/

 

Procés de Participació per regenerar la Plaça Fèlix Cardona

 

 

 

 

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha dotat el pressupost del 2019 amb 130.000 euros per la regeneració de la plaça. Aquesta actuació es vol fer incorporant l'expertesa ciutadana per tal de millorar el projecte tècnicament i políticament, per això s’ha decidit posar en marxa un procés participatiu orientat a regenerar la plaça Félix Cardona.

 

Procés de Participació al pressupost

L'any 2018, l’Ajuntament de Malgrat de Mar destina per primera vegada una part del seu pressupost a fer partícip a la ciutadania en la presa de decisions a l’entorn de les polítiques públiques. Concretament destina 180.000 euros per aquest procés de participació que es regeix pel protocol que es pot consultar aquí.

 

 

La Plataforma de participació Malgrat Decideix

 

Per poder facilitar els hàbits participatius d’una part cada vegada més creixent de població que utilitza eines telemàtiques, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha fet una aposta estructural per la participació implementant la plataforma web Decideix Malgrat https://decideix.ajmalgrat.cat/

 

Aquesta plataforma de programari lliure posibilita, a més, el vot electrònic de manera fiable i segura.

 

App ios i android Malgrat de Mar

Incidències a la via pública:

 

L’Ajuntament de Malgrat de Mar disposa d’una aplicació que permet als vilatans i vilatanes enviar incidències a l’Ajuntament  a través del mòbil. Quan l’usuari trobi un desperfecte a la vila, ja sigui brutícia, algun element en mal estat, etc.., pot comunicar-ho a l'Ajuntament enviant una fotografia i la localització d'on es troba aquesta incidència. Un cop els serveis tècnics de l’Ajuntament  ho reben, es treballa per solucionar-ho el més aviat possible i l’usuari reb una notificació cada cop que canviï l’estat de la tramesa: rebuda, en tràmits o resolta.

 

Bústia de suggeriments i consultes

La ciutadania pot fer arribar al seu ajuntament les queixes, suggeriments referents a temes com l'estat del carrer, enllumentat públic, infraestructures municipals, edificis privats, veïns, etc. Així com totes aquelles propostes que consideri oportunes, incloses les incidències o reclamacions sobre un servei, una actuació o una decisió municipal, o bé, les idees que ajudin a millorar el servei de l'organització.

Es pot fer a través d'aquest link.