Aquest apartat et derivarà al mapa que et permetrà visualitzar la informació urbanística de manera gràfica.

Des d'aquí podreu accedir a diferents aplicacions web que permeten la consulta d'informació geogràfica i la visualització estructurada de cartografia temàtica de Cerdanyola.
Mitjançant visors de mapes es vol oferir un millor coneixement del nostre territori i mostrar de forma entenedora plànols on-line.També podreu realitzar descàrregues i imprimir en format PDF.

D’aquesta manera, aquest punt d’informació cartogràfica facilita a la ciutadania l’accés a la informació i als serveis públics existents a Cerdanyola del Vallès.

El seu contingut s’anirà ampliant a mesura que es vagi disposant de més informació actualitzada.

 

Guia urbana

El mapa guia de la ciutat permet situar gràficament molts dels equipaments i serveis de Cerdanyola.
Amb les eines de cerca, podràs localitzar una adreça postal i situar-hi els serveis més propers.

 

Planejament urbanístic

Des d'aquest enllaç, podreu consultar el planejament vigent, consistent en el recull del planejament general i del derivat aprovat, amb data d'actualització 1 de juny de 2008.
També permet generar un arxiu d'impressió del mapa en format PDF a una escala predefinida i la possibilitat d’obtenir informació urbanística mitjançant l’accés a la normativa vigent.

 

Equipaments educatius

El mapa d'equipaments educatius de la ciutat permet situar gràficament tots els equipaments educatius de Cerdanyola. Així com consultar l'àmbit de cada una de les zones educatives municipals. Amb les eines de cerca, podràs localitzar una adreça d'interés del municipi.

Veure mapa d'educació

 

Desfibril·ladors externs automàtics (DEAs)

La xarxa de desfibril·ladors de Cerdanyola del Vallès està formada per un conjunt d’aparells automàtics d’accés lliure, situats al carrer, en espais públics o vehicles policials, que tenen l'objectiu de facilitar una ràpida intervenció en el cas que una persona pateixi una aturada cardíaca.

 

Xarxa geodèsica local

La Xarxa Geodèsica Local (XGL) de Cerdanyola del Vallès està formada per un conjunt de punts, anomenats vèrtexs geodèsics, dels quals s’ha mesurat l’emplaçament amb gran precisió i que es materialitzen sobre el terreny amb fites o senyals. La disponibilitat de la XGL és cabdal per a donar alta precisió a la cartografia del municipi, sobre la qual es projecten les diverses activitats que es desenvolupen sobre el territori.

Per a descarregar les fitxes descriptives dels vèrtexs feu clic a la icona d'informació i després damunt del punt desitjat en el mapa.

 

Catàleg dels productes cartogràfics de l'AMB

Catàleg de cartografia de la Mancomunitat de Municipis de l' Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Veure catàleg de cartografia

 

Servidor de cartografia de l'OVC

Mitjançant aquest enllaç accediu a la Seu Electrònica del Cadastre i al servidor de cartografia de l'Oficina Virtual del Cadastre(OVC) - Dirección General del Catastro que us permetrà la consulta de cartografia i dades cadastrals, així com també la cerca de referències cadastrals.

 

Servidor de mapes Google Maps

Enllaç al servidor d'aplicacions de mapes gratuït de Google.

 
Aparcaments de mobilitat reduïda
Enllaç al mapa de situació de totes les places de mobilitat reduïda
 
 
Antenes de telefonia mòbil
Des d'aquest enllaç es pot consultar on estan situades les antenes de telefonia mòbil a la ciutat.
 
Contenidors reciclatge d'oli
En aquest enllaç es pot accedir a la ubicació dels contenidors instal·lats per a la recollida selectiva d'oli usat domèstic.