Factures electròniques Disponible a: https://www.aoc.cat/

Ets proveïdor d'aquest ens i hi has de presentar una factura electrònica? En aquest apartat hi tens l'enllaç que et mostrarà la bústia de factures electròniques.

L’e.FACT és el servei de factura electrònica de les administracions públiques catalanes per a la recepció de les factures electròniques (e-factures) per part dels seus proveïdors.

L’e.FACT es basa en un model que simplifica les relacions administració-proveïdor en els processos de facturació i que ofereix la possibilitat de treballar amb les diferents plataformes de mercat existents, evitant imposicions tecnològiques o organitzatives a emissors i a receptors, garantint així el principi de neutralitat tecnològica.

En el següent enllaç podeu trobar tota l'informació necessaria per a fer-nos arribar les vostres factures electròniques, o qualsevol ajuda que necessiteu per a fer-ho possible.

Codis Dir-3 del Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Oficina comptable Òrgan Gestor Unitat de Tramitació
 L06090025  L06090025  L06090025

 

Suport

Si necessiteu ajuda sobre com crear o enviar una factura electrònica, podeu accedir al portal de suport del Consorci AOC o a la part de suport d'aquesta seu electrònica.

 

Accès a l'e-FACT.