Si consultes periòdicament aquest apartat, t'assabentaràs puntualment dels processos de selecció que obri l'ens. En sabràs, entre d'altres, els requisits d'accés i les dates durant les quals es poden presentar les candidatures i quan es faran les proves per accedir-hi.

El present conjunt de recursos recull la informació vinculada a les dades de convocatòries de proves d’accés a la funció pública local i de concursos per a proveir llocs de treball

0 Registres carregats

Per visualitzar tots els anuncis sobre les convocatòries de personal que ofereix el Consell Comarcal del Baix Camp i consultar les bases de cada procés de selecció, clicar aquí (Tauler d'Anuncis del Consell Comarcal del Baix Camp).

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar les Bases que regulen el funcionament de la Borsa de Treball. Si cliqueu aquí trobareu les bases on es relaciona les categories que s’ofereixen per cobrir llocs de treball temporals. Si cliqueu aquí, trobareu el model d'instància per a inscriure's a la Borsa de Treball per tal de presentar-la telemàticament (adjuntan-la al tràmit d'instància genèrica) juntament amb el DNI i copia de la titulació que vols entrar a la borsa.