Hi ha persones o organitzacions que influeixen o intervenen en l’elaboració de les polítiques públiques d’aquest ens? Aquest és l'espai on ho podràs estar al corrent de qui són i quina activitat duen a terme.

Els grups d’interès, també coneguts amb els noms de grups de pressió, lobbys o stakeholders, estan constituïts per persones físiques o jurídiques privades i organitzacions sense personalitat jurídica que duen a terme activitats, directes o indirectes, de participació activa en l’elaboració i l’aplicació de les polítiques públiques de les administracions amb la finalitat d’influir en l’orientació d’aquestes polítiques, en defensa d’un interès propi, de tercers o general.

Al portal web de la Generalitat de Catalunya trobareu el registre de grups d’interès de les diferents administracions públiques catalanes en què estan obligats a inscriure’s aquests grups d’interès.

 

Es pot consultar el registre d'entrevistes i reunions dels representants municipals amb els grups d'interès a continuació.