Espais de participació ciutadana Disponible a: Ajuntament de Cassà

Vols implicar-te en les qüestions del dia a dia que gestiona aquest ens? Prefereixes participar en grans projectes o esdeveniments especials? Doncs aquí trobaràs la informació i dades de contacte dels espais de participació ciutadana que existeixen.

La participació ciutadana és una prioritat per l'Ajuntament de Cassà de la Selva.

A banda dels processos participatius actius que hi hagi en determinats períodes, els canals de participació ciutadana habituals són els que detallem a continuació.

Espais generals

  • Envia queixes, suggeriments i/o peticions a través de la seu electrònica.
  • Envia queixes, suggeriments, peticions i/o comunica'ns incidències a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #holaAjCassà.
  • Demana hora per visitar a l'Alcalde cada dimarts al matí.
  • Demana hora per fer una trobada amb els regidors i/o els tècnics de l'Ajuntament o contacta directament amb els regidors.
  • Fes una petició directe a l'Alcalde perquè te la respongui al programa mensual de Ràdio Cassà 'Hola Alcalde'. Envia-la a holaalcalde@radiocassa.cat.

Més enllà d'aquests espais generals hi ha espais sectorials com el Consell Municipal Escolar, el Consell Escolar Municipal, el Consell d'Entitats Culturals o els grups de treball dels Pressupostos Participatius que es convoquen periòdicament durant l'any.

Consulta el Reglament d'Ordenació Municipal.