No estàs al cas de quins són els grups polítics/municipals representats dins l'ens? Doncs mira-ho aquí i consulta'n la informació més rellevant.

Salvador Campos i Dam

Tercer Tinent d'Alcalde. Regidor-delegat de Cultura, Esports, Festes i Seguretat Ciutadana i Mobilitat

ERC

  • Càrrec electe
  • Membre d'equip de govern
  • La Junta de Govern Local
  • Comissió Informativa Permanent i Especial de Comptes
  • Les tinences d'alcaldia
  • El Ple de la Corporació

Retribució anual bruta: Per assistència a Plens 130 euros i per assistència a Juntes de Govern Local 185 euros

Biografia

Nascut a Cardona l'any 1974. És analista programador, Tècnic en Informàtica de Gestió. Amb un postgrau de programació Java. Actualment treballa com a Director de Compres i Logística d'una empresa d'àmbit internacional ubicada a Sallent.

L'any 2019 es presenta a les eleccions municipals, com a independent, ocupant el lloc número 5 de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Cardona. Com a regidor de l'Ajuntament de Cardona ocupa la tercera tinença d'alcaldia i gestiona les àrees municipals de Cultura, Festes, Esports, Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Des d'agost del 2019 s'afilia a ERC.

Salvador Campos Dam participa activament de les activitats culturals i associatives de Cardona. Des de petit que forma part del Grup de Teatre El Traspunt, dels Geganters i Grallers de Cardona. Va formar part dels moviments Hora-3 i de l'agrupament Escolta Hug Folch. Mes recent ment forma part del Aliguers de Cardona. Actualment forma part de la junta directiva del Grup de Teatre El Traspunt i dels Geganters i Grallers de Cardona, i és el Cap de Colla dels Aliguers de Cardona.

0 Registres carregats