Què opinen els grups municipals del Govern i de l'oposició? I quines són les seves propostes? Consulta-les aquí.

Mocions presentades pels grups municipals al Ple de la Corporació
 
2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020
 

Moció que presenta el Grup Municipal d'ERC Avancem-MES per a la instal·lació de llambordins o plaques Stolpersteine en record a les persones de Badalona deportades als camps de concentració nazis.

Moció que presenta el Grup Municipal de Guanyem Badalona en Comú per a la millora de la gestió de les subvencions i el suport a les entitats per facilitar la seva tramitació.

Moció que presenten els grups municipals D’ERC Avancem-MES i Guanyem Badalona en Comú, sobre els problemes de les biblioteques de la ciutat i la dificultat de les voluntàries dels clubs de lectura en català per desenvolupar-hi la seva activitats.

Moció que presenta els grups municipals D’ERC Avancem-MES i Guanyem Badalona en Comú per demanar la implementació d’un sistema de recollida selectiva d’olis vegetals.

Moció que presenta el Grup Municipal de Junts per Catalunya de suport a l'atorgament de la Creu de Sant Jordi a Jordi Monés Pujol-Busquets

Moció que presenta el Grup Municipal de Junts per Catalunya de suport als veïns del carrer Veneçuela.

Moció que presenta el Grup Municipal d’ERC Avancem-MES per a la instal·lació de contenidors intel·ligents a Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal del Partit Popular per a la dignificació del Mercat Municipal de Pomar. 

Moció que presenta el Grup Municipal del Partit Popular pel manteniment de les quotes reduïdes dels abonats al complex esportiu i piscina de Llefià.

Moció que presenta el Grup Municipal del Partit Popular per al reconeixement institucional de l’Anis del Mono i de la seva fàbrica situada al barri del Progrés pel seu arrelament a la ciutat en l’any en que celebra el seu 150 aniversari.

Moció que presenten els grups municipals Badalona en Comú Podem, Socialista i Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem – MES de rebuig a la supressió dels Jutjats de Violència contra la Dona.

Moció que presenta el Grup Municipal Badalona en Comú Podem de reprovació al regidor del Partit Popular Xavier Garcia Albiol pels seus comentaris masclistes i racistes.

Moció que presenta el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú per refermar el compromís de Badalona amb l'antifeixisme i la recuperació de la memòria històrica.

Moció que presenta el Grup Municipal de Guanyem Badalona en Comú per afrontar l'emergència habitacional i l'exclusió residencial.

Moció que presenten els Grups Municipals de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya - Avancem – MES sobre el transport ferroviari de rodalies.

Moció que presenta el Grup Municipal de Junts per Catalunya per modificar la placa víctimes de terrorisme

Moció que presenta el Grup Municipal de Guanyem Badalona en Comú per afrontar la situació d'emergència a l'escola pública de la ciutat de Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal de Guanyem Badalona en Comú per al desplegament de mesures efectives contra la segregació escolar a Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal de Junts per Catalunya sobre la modificació de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d’abril, d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat Financera.

Moció que presenta el Grup Municipal Socialista per demanar al govern municipal que porti a ple l'aprovació definitiva i la convocatòria de les ajudes al lloguer municipals destinades a famílies afectades per la crisis del COVID 19.

Moció que presenta el Grup Municipal Socialista per demanar al govern municipal que torni a habilitar punts de bany adaptat a les platges de Badalona per aquesta temporada d'estiu.

Moció que presenta el Grup Municipal del PP per instar al Govern d’Espanya a proporcionar informació detallada a les Entitats Locals i a les Comunitats Autònomes sobre l’Ingrés Mínim Vital i garantir que les administracions que ho hagin de gestionar disposin de recursos suficients.

Moció que presenta el Grup Municipal del Partit Popular en suport a les escoles bressol de titularitat privada de Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal d’ERC per incrementar els ajuts individualitzats de menjador escolar pels alumnes de Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal de Junts per Catalunya a favor de l’obligat compliment de les mocions d'àmbit local aprovades en el Ple municipal.

Moció que presenta el Grup Municipal d'ERC-Avancem-MES per l'activació de la Comissió sobre Nens Robats a Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú per la posada en marxa del I Pla Local d’Igualtat per a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (2019-2023), l’activació del Servei d’Atenció Integral (SAI) i l’aprovació d’un protocol que estableixi els circuits de les actuacions que comporta el deure d’intervenció de l’administració local a la ciutat de Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal Badalona en Comú Podem per exigir canvis legislatius per a l'erradicació del maltractament animal i l'adhesió al «Pacto de Teguise».

Moció que presenta el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú per impulsar la posada en marxa de manera participativa del Pla Local d'Equipaments de la ciutat de Badalona.

Moció que presenta el Grup Municipal Socialista per instar al govern municipal a aplicar, de forma urgent, un pla d’ajuda integral per al sector de l'Hostaleria de la ciutat de Badalona, i ajudes per altres sectors afectats per les noves restriccions.

Moció que presenta el Grup Municipal Socialista per demanar al govern municipal que porti a ple l'aprovació definitiva i la convocatòria de les ajudes al lloguer municipals destinades a famílies afectades per la crisis del COVID 19.

Moció que presenta el GM Badalona en Comú Podem per la defensa del projecte funcional del «Hub Internacional de Coneixement pel Desenvolupament Sostenible i la Pau» en l'Àmbit de les Tres Xemeneies.

Moció que presenta el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú per reclamar la moratòria efectiva dels desnonaments i per la protecció del dret a l'habitatge.

Moció que presenta el Grup Municipal Badalona en Comú Podem per rectificar l'acomiadament del gerent del Consorci Badalona Sud i de la treballadora de Marina Badalona, per que se'ls readmeti immediatament

Moció que presenta el Grup Municipal Badalona en Comú Podem pel projecte de millora del Parc de les Palmeres.

Moció que presenten els grups municipals d'ERC-Avancem-MES i Junts per Catalunya en defensa del les persones afectades per una fuita d'aigua al carrer Sant Gonçal, al barri de Coll i Pujol.

Moció que presenten els grups municipals de Junts per Catalunya i ERC-Avancem-MES a favor d’establir un pla de mobilitat concret pel carrer Enric Borràs i els carrers del seu entorn.

Moció que presenta el Grup Municipal Badalona en Comú Podem per a la implantació d’un pla de xoc per atendre les persones sense llar.

Moció que presenten els grups municipals PP, PSC, Guanyem Badalona en Comú, ERC-Avancem-MES, Badalona en Comú Podem i Junts per Catalunya, a proposta de les Comunitats Educatives de l’Institut La Riera, escola Lola Anglada, escola Artur Martorell i de la Coordinadora d’Associacions de Veïns del districte 1, FAMPAS, de suport a la comunitat educativa de l’Institut La Riera reclamar-ne la construcció de l’edifici.

Moció que presenta el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú per reclamar a l’Ajuntament de Badalona l’arranjament i reobertura immediata de la passera de la Plaça Trafalgar i l’inici urgent de la fase 2 del procés de remodelació