Trobeu útil aquesta informació? No
Veieu algun error en aquesta pàgina?

En aquest apartat trobareu els indicadors que reflecteixen la transparència de l'ens.

 

El nivell de transparència de la gestió realitzada per l'Ajuntament de Tremp s'avalua a través de diversos indicadors, que designen quina informació ha d'estar publicada al web municipal, establerts per:

 

1- L'Índex de Transparència d'Ajuntaments (ITA), elaborat per l'organització no governamental Transparency International España dedicada a combatre la corrupció, que congrega la societat civil, el sector privat i els governs en una vasta coalició global.

 

2- El Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona i el seu segell de transparència Infoparticipa, basat en el Mapa de les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya.

 

3- Els indicadors de la nova Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat de Catalunya.

 

L'objectiu és aconseguir un Ajuntament obert a la ciutadania que fomenti la participació i una ciutadania responsable, fent possible el seguiment de l'activitat municipal per part dels veïns i veïnes de Tremp.