En aquest apartat trobareu els indicadors que reflecteixen la transparència de l'ens. 

 

El nivell de transparència de la gestió realitzada per l'Ajuntament de Tremp s'avalua a través de diversos indicadors, que designen quina informació ha d'estar publicada al web municipal, establerts per:

 

1- L'Índex de Transparència d'Ajuntaments (ITA), elaborat per l'organització no governamental Transparency International España dedicada a combatre la corrupció, que congrega la societat civil, el sector privat i els governs en una vasta coalició global.

 

2- El Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona i el seu segell de transparència Infoparticipa, basat en el Mapa de les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya.

 

3- Els indicadors de la nova Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat de Catalunya.

 

L'objectiu és aconseguir un Ajuntament obert a la ciutadania que fomenti la participació i una ciutadania responsable, fent possible el seguiment de l'activitat municipal per part dels veïns i veïnes de Tremp.